Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Μιχάλης Αεράκης: Πρεμιέρα με τη σύζυγο και την αδελφή στο πλευρό του

Ο Μιχάλης Αεράκης έκανε πρεμιέρα με την παράσταση «Νίκος Ξυλούρης - Ο Αρχάγγελος της Κρήτης» στο Θέατρο Ήβη που πραγματεύεται τη ζωή του τραγουδιστή.

Γεννητούρια! Μανούλα για πρώτη φορά γνωστή ηθοποιός

Μαμά έγινε γνωστή ηθοποιός της χώρας μας! Έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο αγοράκι και αποκάλυψε το όνομα που θα του δώσουν

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Τρόμος στην πιάτσα των ομοφυλόφιλων – Το Ζάππειο μετατράπηκε σε πάρκο εύρεσης...

Αγριοι ξυλοδαρμοί και τρόμος λίγα μόλις μέτρα από το...

Ζώδια: Οι προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 9 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ: Ναι, μεν, θα έχετε λιγότερους προβληματισμούς για τα εργασιακά σας θέματα, αλλά σε συναισθηματικό επίπεδο θα νιώσετε πως ταλαντεύεστε, αφού δεν λέτε να αποκολληθείτε από το παρελθόν. Δεν υπάρχει λόγος να λυπάστε τον εαυτό σας, γιατί τα καλύτερα έρχονται.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις έχουν συγκεντρώσει μέσα σας αρκετό στρες, που θα μετατραπεί σε σωματική κόπωση και αδυναμία. Κάντε κάτι για τον εαυτό σας και μην περιμένετε θαύματα για να νιώσετε καλύτερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ασχοληθείτε περισσότερο με την προετοιμασία ενός σχεδίου σας παρά με την εκτέλεσή του. Προσπαθήστε να αποκομίσετε οφέλη από σχέσεις και συνεργασίες, και παράλληλα ξεπεράστε γραφειοκρατικές δυσκολίες προτού προχωρήσετε στην προώθηση των σχεδίων σας.

 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Να περιμένετε αλλαγές και ενδιαφέρουσες εξελίξεις σε ό,τι θεωρείτε δεδομένο στον επαγγελματικό σας τομέα. Ο ψυχικός σας κόσμος θα δυναμώσει, βοηθώντας σας να βάλετε σε εφαρμογή και τα πιο δύσκολα σχέδια που έχετε κατά νου.

ΛΕΩΝ: Κάντε όνειρα και δώστε χρόνο στον εαυτό σας να σκεφτεί. Βάλτε σε τάξη τις σκέψεις σας και δείξτε περισσότερη αγωνιστικότητα σε αυτά που σας ενδιαφέρουν. Εχετε τη δύναμη να διεκδικήσετε, αλλά προτού το κάνετε πρέπει να βρείτε τον σωστό τρόπο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ο ύπνος είναι απαραίτητος για την ξεκούρασή σας, όπως και η άσκηση, αρκεί να μην το παρακάνετε με εξαντλητική γυμναστική, γιατί όλα έχουν τα όριά τους. Θέματα που θα αφορούν τον οικονομικό σας τομέα θα αποβούν βοηθητικά στις ενέργειές σας.

ΖΥΓΟΣ: Προτείνετε στους συνεργάτες σας τις λύσεις που έχετε κατά νου. Απολαύστε την προσοχή που σας δίνουν οι γύρω σας τώρα που τα φώτα είναι στραμμένα πάνω σας. Κρατήστε χαμηλούς τόνους στις συζητήσεις σας, για να μην υπάρξει ρήξη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Απ’ το να αποστασιοποιείστε από τα προβλήματα φροντίστε να είστε έτοιμοι για όλα. Η σχέση σας είναι πιο σημαντική από τις διάφορες κοινωνικές συναναστροφές. Θα έχετε τη δυνατότητα να αντεπεξέλθετε με ευκολία στις αισθηματικές σας υποχρεώσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Να είστε έτοιμοι να διεκδικήσετε τον σύντροφό σας, που θα γίνει το επίκεντρο της προσοχής. Δεχτείτε τις προτάσεις που θα σας κάνει και εντυπωσιάστε τον παίρνοντας πρωτοβουλίες. Απολαύστε τη ζεστασιά που σας παρέχει η οικογένειά σας και δεχτείτε απλόχερα όσα σας δίνουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Να είστε σαφείς σε αυτά που ζητάτε για να πάρετε αυτά που θέλετε. Δεν υπάρχει περίπτωση οι απαιτήσεις σας να βρουν τους πάντες σύμφωνους. Κάντε κάτι πέρα από τα συνηθισμένα, καθώς οι δημιουργικές ασχολίες ευνοούνται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ενα ταξίδι θα ήταν ιδανικό για να βρείτε και πάλι την ηρεμία σας. Απαλλάξτε σχέσεις και συνεργασίες από δυσάρεστες εμπειρίες του παρελθόντος. Προτιμήστε να κάνετε μια βόλτα με γνώριμα κι αγαπημένα πρόσωπα.

ΙΧΘΥΕΣ: Βάλτε οριστικό τέλος στα διλήμματα ή στην παρορμητική διάθεση. Επισκεφτείτε ένα μέρος που δεν έχετε πάει και αλλάξτε τη διάθεσή σας. Διεκδικήστε με πείσμα αυτά που σας ανήκουν ή αυτά που σας χρωστούν.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα