Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Πού πέτυχε η «Espresso» τον Μέμο Μπεγνή και τον Χρήστο Βασιλόπουλο

Τι κοινό έχουν ο Χρήστος Βασιλόπουλος και ο Μέμος...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από...

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Δωροθέα αποκαλύπτει το παρελθόν της στον Μάρκο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Ο 60χρονος στην Ανδραβίδα ετοιμαζόταν να το σκάσει – «Βοήθησέ με να πέσω στα μαλακά»

Ο μακελάρης θα γινόταν «καπνός»!

Στον ανακριτή οδηγήθηκε χθες το μεσημέρι ο 60χρονος μακελάρης του πρωτοφανούς φονικού στην Ανδραβίδα, ο οποίος ζήτησε και έλαβε εκ νέου προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα.

  • Από την Ιωάννα Τσέφλιου

Ο άνδρας, που για μερικά απλήρωτα ενοίκια ξεκλήρισε μία ολόκληρη οικογένεια με τρόπο που προκαλεί ανατριχίλα και, σύμφωνα με πληροφορίες, ετοιμαζόταν να το σκάσει στο εξωτερικό πριν από τη σύλληψή του, αποδοκιμάστηκε από το πλήθος, που ήταν συγκεντρωμένο έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Αμαλιάδας. Στα δικαστήρια υπήρχε μεγάλη αστυνομική δύναμη καθώς και διμοιρία των ΜΑΤ για να αποτρέψει τυχόν επεισόδια, αφού το κλίμα ήταν ιδιαίτερα τεταμένο.

Τόσο κατά την είσοδο όσο και κατά την έξοδό του από το δικαστήριο ο Δ.Β. παρέμεινε αμίλητος, ενώ φέρεται ότι είπε στον ανακριτή μόνο ότι έχει μετανιώσει για τις πράξεις του, γεγονός που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με το ύφος του προς τους αστυνομικούς, στους οποίος έδειξε ιδιαίτερα ψυχρός και κυνικός.

Μάλιστα, το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν να μάθει για ποιον λόγο κατάσχεσαν τα χρήματα που βρήκαν στο σπίτι του, ενώ λίγο αργότερα τους ζήτησε να τον ρίξουν «στα μαλακά», προσπερνώντας το αδιανόητο έγκλημα που έχει διαπράξει!

Συγκεκριμένα, αντέδρασε όταν ενημερώθηκε από τους αστυνομικούς ότι είχαν κατασχεθεί μετρητά ύψους 15.000 ευρώ, που εντοπίστηκαν στη βίλα του. «Μου πήρατε τα λεφτά… Γιατί μου τα πήρατε;» τους φώναζε. Σαν να μην έφτανε αυτό, ο δράστης είπε με θράσος απευθυνόμενος σε αξιωματικό της Ασφάλειας: «Αν μπορείς, βοήθησέ με να πέσω στα μαλακά»!

Νωρίτερα στα κρατητήρια της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, όπου κρατείται ο δράστης, βρέθηκε ο γιος του για να παραδώσει προσωπικά αντικείμενα του πατέρα του, χωρίς ωστόσο να έρθει σε επικοινωνία μαζί του, πράγμα που άλλωστε απαγορεύεται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μακελάρης ετοιμαζόταν να φύγει από τη χώρα όταν διέπραξε το φρικτό έγκλημα, ωστόσο δεν πρόλαβε να υλοποιήσει το σχέδιό του, αφού συνελήφθη.

Την ίδια ώρα έγινε γνωστό πως κανένας δικηγόρος δεν ήθελε να αναλάβει την υπεράσπισή του και έτσι θα εκπροσωπηθεί από τον Σπύρο Ανδριόπουλο, που του όρισε το δικαστήριο. Μάλιστα, λίγα λεπτά αφότου βγήκαν από το γραφείο του ανακριτή, ο δικηγόρος ισχυρίστηκε πως ο πελάτης του δεν έχει ιδιαίτερη επαφή με το περιβάλλον και ότι δηλώνει μετανιωμένος για τις πράξεις του. Παράλληλα πρόσθεσε ότι ο 60χρονος δεν θυμάται να σκότωσε τα δύο παιδιά, ενώ παραδέχεται πως σκότωσε το ζευγάρι και ισχυρίζεται ότι ο λόγος δεν ήταν τα χρήματα, αλλά κάτι πολύ πιο σοβαρό.

Σε κάθε περίπτωση, μαρτυρίες που έρχονται στο φως για τον δολοφόνο αποδεικνύουν ότι είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος στην Ανδραβίδα. Μάλιστα, στο παρελθόν είχε πυροβολήσει γείτονά του για ασήμαντη αφορμή. Στο πλαίσιο αυτό, ο δικηγόρος Γιάννης Μαρακάκης και ο πρόεδρος των Αστυνομικών Νοτιοανατολικής Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης αιτήθηκαν να ανοίξει ο φάκελος με τις ανεξιχνίαστες υποθέσεις στην περιοχή.

«Στις ΗΠΑ σε περιπτώσεις παράνομης οπλοκατοχής και επιθετικής συμπεριφοράς σε ζώα οι Αρχές ερευνούν και τα ανεξιχνίαστα εγκλήματα της περιοχής» σχολίασε ο δικηγόρος, τονίζοντας πως το ίδιο θα πρέπει να συμβεί και τώρα.

Σε αυτό συμφώνησε και ο Γιώργος Καλλιακμάνης, προσθέτοντας πως οι Αρχές πρέπει να εξετάσουν ανεξιχνίαστες υποθέσεις ή και εξαφανίσεις στην περιοχή και θύμισε πως ο δολοφόνος της Ανδραβίδας έβαζε φόλες σε ζώα. «Με τέτοια συμπεριφορά, δεν ξέρουμε τι άλλο έχει κάνει. Να δουν οι Αρχές τις ανεξιχνίαστες δολοφονίες» πρότεινε.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Η εισαγγελέας της Τοπαλούδη κατά του «Dr Covid» για τον θάνατο της μητέρας της

Κρατάει χρόνια αυτό το χάλι στο Νοσοκομείο «Αττικόν»! Μετά...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Αρης Σοϊλέδης: Στα πράσα με γοητευτική γυναίκα λίγο έπειτα από τον χωρισμό του

Τελικά ο Αρης Σοϊλέδης δεν μας «κάνει τον άγιο»,...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...