Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Τρόμος στην πιάτσα των ομοφυλόφιλων – Το Ζάππειο μετατράπηκε σε πάρκο εύρεσης...

Αγριοι ξυλοδαρμοί και τρόμος λίγα μόλις μέτρα από το...

Ερωτευμένη η Σοφία Παυλίδου – Η αποκάλυψη on camera

Η Σοφία Παυλίδου μετά το διαζύγιό της με τον Χρήστο Φερεντίνο κράτησε μυστική την προσωπική της ζωή αλλά πλέον νιώθει ευτυχισμένη και δεν το κρύβει.

Άφαντη η Ναταλία Λιονάκη – Πέταξε τα ράσα ή αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας;

Η Ναταλία Λιονάκη έχει αφήσει τα εγκόσμια τα τελευταία χρόνια και έγινε μοναχή Φεβρωνία και βρίσκεται στην Αφρική.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Ομοφοβικό «κρεσέντο»! Προσπάθεια Κούγια να πλήξει την αξιοπιστία μάρτυρα

Ο συνήγορος του Λιγνάδη σχολίαζε φωτογραφίες του Αλί!

Σε ένα χωρίς προηγούμενο ομοφοβικό κρεσέντο προχώρησε ο συνήγορος υπεράσπισης του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου Δημήτρη Λιγνάδη, Αλέξης Κούγιας, κατά τη διάρκεια της εξέτασης του πρώτου νεαρού που κατέθεσε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας για τον βιασμό του από τον σκηνοθέτη – ηθοποιό όταν ήταν σε ηλικία 16 ετών.

Κατά την εξέταση του 26χρονου -σήμερα- Αλί και σε μια προσπάθεια να πλήξει την αξιοπιστία του ως μάρτυρα, ο γνωστός ποινικολόγος έδειξε φωτογραφίες του νέου από τα social media, σχολιάζοντας τις… πόζες, τα ταξίδια και την καθημερινότητά του σε διάφορες χώρες. Οι φωτογραφίες που είδαν χθες το φως της δημοσιότητας δείχνουν τον μάρτυρα να ποζάρει με μαγιό σε παραλίες στη Μαγιόρκα της Ισπανίας, με κοντό παντελόνι και κοντομάνικο μπλουζάκι, καθώς και με αθλητικά ρούχα ενώ γυμνάζεται.

«Δέχτηκα μία απαράδεκτη επίθεση από την πλευρά του κατηγορούμενου βιαστή μου με ψευδή και βρόμικα υπονοούμενα γύρω από την ιδιωτική μου ζωή, η οποία είναι διαφανής και ανεπίληπτη. Χρησιμοποιήθηκαν φωτογραφίες από το δημόσιο προφίλ μου στο Instagram, οι οποίες με απεικονίζουν σε δημόσιες στιγμές μου.

Αυτές συνοδεύτηκαν από απαράδεκτα και συκοφαντικά υπονοούμενα για την ιδιωτική μου ζωή. Εκατό ψευδομηνύσεις να κάνει εναντίον μου ο κατηγορούμενος δεν πρόκειται ούτε να με τρομοκρατήσουν ούτε τα εγκλήματά του να ξεπλύνουν» σχολίασε ο Αλί σε γραπτή του δήλωση στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

Στην ίδια εκπομπή μίλησε και ο δικηγόρος των θυμάτων του Δημήτρη Λιγνάδη, Γιάννης Βλάχος, ο οποίος κατήγγειλε το ομοφοβικό κρεσέντο του Αλέξη Κούγια. «Ο μάρτυρας δέχτηκε σφοδρή επίθεση σε ένα κλίμα νοσηρό και σεξιστικό για τους μάρτυρες του Λιγνάδη» επισήμανε ο δικηγόρος και συμπλήρωσε: «Αν αυτό συνεχιστεί, θα χρησιμοποιήσω όλα τα δικονομικά μέσα που έχω». Ο κ. Βλάχος ανέφερε, επίσης, πως στο πλαίσιο της υπερασπιστικής γραμμής που ακολουθεί ο συνήγορος υπεράσπισης του Δημήτρη Λιγνάδη υπέβαλε δεύτερη μήνυση εναντίον του Αλί, κατηγορώντας τον για ψευδείς αναφορές στις καταθέσεις του.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα