Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου, 2026

Βρήκαμε τον Γιάννη Λάτσιο να βολτάρει στο κέντρο της Αθήνας

Ο Γιάννης Λάτσιος κομψά ντυμένος έκανε βόλτα στο κέντρο...

Η σόουμπιζ στη θεατρική αυλή της «Κυράς της Ρω»

Αποθέωση γνώρισε η «Κυρά της Ρω» στην πρεμιέρα της...

Τέλος η αυτοεξορία της Ελεν ΝτιΤζένερις

Η 68χρονη τηλεπαρουσιάστρια ξόδεψε 22.850.000 ευρώ για να αγοράσει έπαυλη στη γειτονιά των διασήμων, στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνιας των ΗΠΑ.

Αποκαλύψεις στο «Να μ’αγαπάς»: Ο Άγγελος λέει στη Ζωή για τα συναισθήματά...

Πολλές και συγκλονιστικές οι εξελίξεις της σειράς «Να μ’αγαπάς».

Αγγελική Ηλιάδη: «Είμαι με τον Γρηγόρη αλλά οικογένειά μας είναι ο Σάββας»

Η Αγγελική Ηλιάδη έχει μία όμορφη σχέση με τον Γρηγόρη Αναστασιάδη καθώς ο έρωτάς τους γεννήθηκε στη «Φάρμα» όπου συμμετείχαν.

Η τραγουδίστρια σε έξοδό της μίλησε για τη σχέση της και για αν τον έχουν γνωρίσει οι γιοι της. «Με τον Γρηγόρη είμαστε πολύ καλά, δόξα τω Θεώ. Τα παιδιά δεν τον έχουν γνωρίσει, είναι πολύ νωρίς ακόμα, η σχέση μας είναι στην αρχή, θα δούμε πώς θα πάνε τα πράγματα».

Τον γνώρισε στους γιους της; «Αυτό το κομμάτι είναι πολύ ευαίσθητο. Προς το παρόν, ο άνθρωπος ο οποίος είναι οικογένειά μας, είναι ο μπαμπάς του Βασίλη, ο Σάββας. Συνεχίζουμε και είμαστε μια όμορφη οικογένεια.

Είναι ό,τι πιο όμορφο να υπάρχει μια καλή σχέση με τον μπαμπά του Βασίλη. Για μένα είναι πάρα πολύ σημαντικό», δήλωσε στην εκπομπή «Happy Day».

https://www.youtube.com/watch?v=GkW0AabUgPc&t=109s

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα βάλεις δεν θα τσαλακωθούν;»

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».

Λάκης Ραπτάκης: Έφυγε ξαφνικά ο επιχειρηματίας και πρώην σύντροφος της Βάνας Μπάρμπα

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Λάκης Ραπτάκης στα 79 του. Ο επιχειρηματίας υπέστη ανακοπή καρδιάς στο σπίτι του στη Γλυφάδα