Ο Χοακίν Φίνιξ θα υποδυθεί τον Ναπολέοντα Βοναπάρτη

Διηγείται την άνοδο του Βοναπάρτη στην εξουσία μέσω της σχέσης του με τη σύζυγό του Ζοζεφίν

Για να υποδυθεί κανείς τον Ναπολέοντα Βοναπάρτη χρειάζεται, εκτός από ταλέντο, να διαθέτει και προσωπικότητα με εκτόπισμα.

Και ο Χοακίν Φίνιξ φαίνεται πως συνδυάζει και τα δύο. Ο 47χρονος Αμερικανός ηθοποιός μεταμορφώθηκε σε Ναπολέοντα για τις ανάγκες της νέας ταινίας του που γυρίζεται αυτό το διάστημα στη Βρετανία και θα διηγείται την άνοδο του Βοναπάρτη στην εξουσία μέσω της σχέσης του με τη σύζυγό του Ζοζεφίν.

Στο πλευρό του Φίνιξ θα δούμε την ηθοποιό Βανέσα Κίρμπι, ενώ τη σκηνοθεσία της ταινίας υπογράφει ο Ρίντλεϊ Σκοτ. Ο αρχικός τίτλος της ήταν «Kitbag», ωστόσο στη συνέχεια μετονομάστηκε σε «Napoleon».

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Πέθανε η αδελφή του Τόνυ Μαυρίδη

Δυσκόλες ώρες αντιμετωπίζει ο  Τόνυ Μαυρίδης.Ο μουσικός παραγωγός έχασε...

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής ερωτευμένος με εντυπωσιακή ηθοποιό!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής είναι ζευγάρι με όμορφη ηθοποιό

Ποια ηθοποιός εμφανίστηκε σε πρωινή εκπομπή με αυτά τα χαριτωμένα παπούτσια;

Η ηθοποιός φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» και εμφανίστηκε φορώντας παπούτσια με χοντρό τακούνι σαν σαμπό σε ροζ χρώμα με σχέδια.