Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣΤα οικονομικά σας καλυτερεύουν. Εφαρμόστε στην πράξη τις γνώσεις...

«Εφόσον και η Καινούργιου παντρεύεται, ξέρω ότι δεν θα μείνω στο ράφι»

Ποια γνωστή κυρία σχολίασε την Κατερίνα Καινούργιου;

Εκτός της εκπομπής «Νωρίς νωρίς» για δεύτερη ημέρα η Μαρία Ηλιάκη

Η Μαρία Ηλιάκη απουσιάζει για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα από την εκπομπή «Νωρίς νωρίς» το πρωί της Παρασκευής.

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Παρελάσεις χωρίς κόσμο προτείνει η Ματίνα Παγώνη

Συγκρατημένα αισιόδοξη για την πορεία του κορονοϊού εμφανίστηκε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη, λίγες ώρες πριν από τη χθεσινή ψυχρολουσία του ΕΟΔΥ, που ανακοίνωσε 70 θανάτους και θετικότητα πάνω από 20%. Η κυρία Παγώνη επισήμανε ότι η τρίτη δόση του εμβολίου είναι απαραίτητη και σημαντική για όλους, καθώς αυξάνει τα αντισώματα στον ανθρώπινο οργανισμό και μας προστατεύει από βαριά νόσηση.

«Η τρίτη δόση του εμβολίου κατά του κορονοϊού είναι βασική για την προστασία απέναντι στην παραλλαγή Ομικρον και τις υποπαραλλαγές της, καθώς χωρίς αυτή είναι πιθανότερο κάποιος να περάσει πιο βαριά τον κορονοϊό» εξήγησε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ αναφερόμενη σε μια νέα μελέτη για την τρίτη δόση.

Όμως, η κυρία Παγώνη έκανε αναφορά και στο ζήτημα των παρελάσεων για την 25η Μαρτίου, και τάχθηκε υπέρ της διεξαγωγής τους.

«Θα πρέπει να γίνουν όπως την προηγούμενη φορά, δηλαδή χωρίς κόσμο, λόγω του υψηλού ακόμα αριθμού κρουσμάτων και του διψήφιου αριθμού θανάτων» διευκρίνισε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, ξεκαθαρίζοντας όμως πως θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί.

Τέλος, η κυρία Παγώνη προχώρησε σε μια ιδιαίτερα ενθαρρυντική εκτίμηση, υποστηρίζοντας πως «τα πράγματα θα ομαλοποιηθούν», καθώς η επικράτηση της παραλλαγής Ομικρον έναντι της Δέλτα κάνει τους επιστήμονες πιο αισιόδοξους για την πορεία της πανδημίας.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα