Ο «Τζεμ» που άγγιξε την καρδιά της Κατερίνας Νοτοπούλου

Η βουλευτής Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ απόλαυσε στο σανίδι την πρώην συνάδελφό της Μαρία Κανελλοπούλου

Με τη μανούλα της πήγε θέατρο η βουλευτής Θεσσαλονίκης και τομεάρχης Τουρισμού Κατερίνα Νοτοπούλου. Είδαν το «Τζεμ» της Ελέιν Μέρφι, όπου πρωταγωνιστεί η πρώην βουλευτής και φίλη τους Μαρία Κανελλοπούλου.

Η παράσταση ανέβηκε για ένα διήμερο στη Θεσσαλονίκη, στο θέατρο Αμαλία. Η Κατερίνα Νοτοπούλου και η μητέρα της Μίτση Χατζηγιαννάκη είναι πολύ δεμένες μεταξύ τους και δεν είναι λίγες οι φορές που οι βραδινές τους έξοδοι είναι κοινές. Οι δύο γυναίκες, λοιπόν, πήγαν να δουν άλλες τρεις γυναίκες! Αυτές που παίζουν στο «Τζεμ». «Τρεις γυναίκες, μέσα από διαδοχικούς μονολόγους μάς αφηγούνται τα γεγονότα μιας χρονιάς που θα αλλάξει άρδην τις ζωές τους και θα επαναπροσδιορίσει τις προτεραιότητές τους. Και κάπου εκεί ο Τζεμ, που δεν εμφανίζεται στην παράσταση, αλλά ορίζει και καθορίζει τη ζωή τους. Αγγιξαν την καρδιά μας…» δήλωσε η Κατερίνα Νοτοπούλου βγαίνοντας με τη μητέρα της από την παράσταση. Το «Τζεμ», στο οποίο πρωταγωνιστεί η Μαρία Κανελλοπούλου, παίζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Η βουλευτής στα παρασκήνια φωτογραφήθηκε με όλους τους συντελεστές της παράστασης, αλλά κυρίως με τη Μαρία Κανελλοπούλου, που υπήρξε συνάδελφός της παλαιότερα.

Η ηθοποιός ήταν υποψήφια βουλευτής Αχαΐας με τον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του 2007 και του 2009. Επανεξελέγη στις εκλογές του 2012 και του 2015. Τον Αύγουστο του 2015, μάλλον απηυδισμένη, ανακοίνωσε πως δεν θα ξαναβάλει υποψηφιότητα σε βουλευτικές εκλογές και έκτοτε επέστρεψε στην ηθοποιία. Είδε κι απόειδε η γυναίκα από την πολιτική, τη Βουλή, ίσως και τον αγαπημένο της ΣΥΡΙΖΑ, και… έφυγε τρέχοντας!

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Οι «επώνυμοι» της σόουμπιζ βολτάρουν στο κέντρο της Αθήνας

Ο φωτογραφικός φακός του Espressonews.gr κατέβηκε στο κέντρο της Αθήνας και απαθανάτισε πολλά γνωστά πρόσωπα της σόουμπιζ.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Οριακά έχω προσωπική ζωή, έχω ξεχάσει πως είναι να με φλερτάρουν»

Απογοητευμένη δηλώνει η γνωστή ηθοποιός καθώς δεν τη φλερτάρουν όπως εξομολογήθηκε σε συνέντευξή της.