Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Κακοκαιρία: Πλημμύρισε όλη η Ελλάδα – Δραματικές διασώσεις σε Μάνδρα, Νέα Πέραμο...

Η κακοκαιρία Byron σαρώνει τη χώρα αφήνοντας πίσω της πλημμυρισμένους δρόμους, εγκλωβισμούς και σοβαρές καταστροφές.

Ποια ηθοποιός και πρωταγωνίστρια πετυχημένης σειράς της σεζόν είναι η μικρούλα της...

Το χαριτωμένο κοριτσάκι που διασκέδαζε σε παιδικό πάρτι γενεθλίων μεγάλωσε και είναι καταξιωμένη ηθοποιός της χώρας μας.

Μιχάλης Αεράκης: Πρεμιέρα με τη σύζυγο και την αδελφή στο πλευρό του

Ο Μιχάλης Αεράκης έκανε πρεμιέρα με την παράσταση «Νίκος Ξυλούρης - Ο Αρχάγγελος της Κρήτης» στο Θέατρο Ήβη που πραγματεύεται τη ζωή του τραγουδιστή.

Γεννητούρια! Μανούλα για πρώτη φορά γνωστή ηθοποιός

Μαμά έγινε γνωστή ηθοποιός της χώρας μας! Έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο αγοράκι και αποκάλυψε το όνομα που θα του δώσουν

«Ο Αλέξης Κούγιας μας πάει πίσω σε σκοτεινές εποχές, που κάποια αρσενικά κατεβαίναν στη Συγγρού για κράξιμο»

Ο Γιάννης Βλάχος, ο συνήγορος των μηνυτών του Δημήτρη Λιγνάδη μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για την υπόθεση και για τον αντίδικό του, Αλέξη Κούγια.

«Δεν είναι τυχαίο ότι τόσο καιρό η υπεράσπιση ασχολείται με αυτό το συγκεκριμένο πρόσωπο. Την Τζεφ Μοντάνα την έφερε η ίδια η υπεράσπιση στη δίκη. Γιατί την έφερε μέσα στη δική και συνεχίζει να την λοιδορεί και να την προσβάλλει αναφερόμενος μία φορά με αρσενικό μια φορά με θηλυκό και μια φορά με ουδέτερο και φτάνοντας στο σημείο να καταπατάει τους νόμους αλλά και τη νομική και κοινωνική πραγματικότητα και να αρνείται αυτό που έχει ως υποχρέωση στη νομική, είναι η αναγνώριση της ελευθερίας του καθορισμού του φύλου του κάθε ανθρώπου, η οποία έχει θεσμοθετηθεί και παγκοσμίως και την Ελλάδα. Το να επιμένουμε μέσα στη δίκη και δημοσίως και να χρησιμοποιούμε την Τζεφ Μοντάνα που δεν έχει καμία σχέση με τον Λιγνάδη και με τους βιασμούς για τους οποίους κατηγορείται, όμως να τον προσβάλουμε και να τον λοιδορούμε, αρνούμενοι την ελευθερία της επιλογής φύλου, αυτό δεν είναι τυχαίο.

Δεν είναι επειδή ο συνήγορος είναι συντηρητικός είναι ένας οπορτουνισμός που προσπαθεί να διεγείρει τα πιο σκοτεινά ένστικτα της κοινωνίας και να συσπειρώσει πίσω του το πιο συντηρητικό κομμάτι της κοινωνίας. Ο Αλέξης Κούγιας μας πάει πίσω σε σκοτεινές εποχές τότε που κάποια αρσενικά μειωμένης αυτοπεποίθησης κατεβαίναν στη Συγγρού για πέσιμο και για κράξιμο», ανέφερε ο Γιάννης Βλάχος.

https://www.youtube.com/watch?v=WFi1dzy3_g8&t=59s

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα