Θάνατος παιδιών στην Πάτρα: «Η Ρούλα είναι άρρωστη με τον Μάνο, έτρεχε σε καφετζούδες»

Μία νέα μαρτυρία βγήκε στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα. Μία κυρία από το οικογενειακό τους περιβάλλον μίλησε στο «Πρωινό» για το ζευγάρι.

«Ο λόγος που βγήκα να μιλήσω είναι η αξιοπρέπεια της πόλης μας. Αυτό το θέμα πρέπει να τελειώσει. Η Ρούλα είχε πολύ άσχημα παιδικά χρόνια. Ήταν πολύ ατίθαση, πολύ αγενής, πολύ θρασύς, τσακωνόταν με όλο τον κόσμο, δε μπορούσαν να τη μαζέψουν με λίγα λόγια, δημιουργούσε πολλά προβλήματα στην οικογένεια. Η μαμά της δεν μπορούσε άλλο να την κουμαντάρει.

Έχω ακούσει από φίλες της ότι κάθε τόσο είχε προβλήματα υγείας, δημιουργούσε ίντριγκες, της άρεσε να ασχολούνται όλοι μαζί της. Όταν γνώρισε τον Μάνο έμεινε έγκυος και αποφάσισε ότι θέλει να παντρευτεί. Η οικογένεια του Μάνου ήταν αρνητική σε αυτό. Αυτή όμως ήταν απόλυτη. «Θα με πάρει αλλιώς θα τον φτάσω στα δικαστήρια, θα τον κυνηγάω». Την ερωτεύτηκε ο Μάνος. Η Ρούλα ήταν 22 και ο Μάνος 19.

Ως μητέρα ήταν πολύ καλή με τα παιδιά της. Όποιος ακούει αυτό το πράγμα δεν μπορεί να το συνειδητοποιήσει γιατί ήταν πολύ στοργική με τα παιδιά της, έλεγε “σκοτώνω άνθρωπο για τα παιδιά μου”. Στην αρχή η σχέση της με τον Μάνο ήταν πολύ καλή. μετά άρχισαν τα προβλήματα. Γκρίνιες, φασαρίες, τσακωμοί, φεύγω χωρίζω… Η Ρούλα είχε πάθος με τον Μάνο. Μάγια, καφετζούδες, να της πουν που γυρίζει ο Μάνος, με ποια είναι. Ήταν άρρωστη με τον Μάνο και θεωρώ ότι είναι ακόμα.

Μια κυρία τους έδωσε το σπίτι της, όταν ήταν γεννημένο το πρώτο παιδί και έμεναν μαζί της. Θα την φρόντιζαν και αυτή θα τους βοηθούσε με το να μένουν στο σπίτι. Ξέρω ότι υπήρχε ένας λογαριασμός που τον είχε δώσει στον Μάνο και διαχειριζόταν τις πληρωμές, γιατί η γυναίκα δεν μπορούσε να μετακινηθεί.

Μετά κατέβηκαν στο κάτω διαμέρισμα γιατί είχε τα παιδιά και δεν μπορούσε να ασχοληθεί μαζί της. Κάποιες φίλες της κυρίας Νίας όταν πήγαιναν στο σπίτι, η Ρούλα τσακωνόταν και τις έδιωχνε. Δεν τις άφηνε να δουν την κυρία Νία».

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Πέθανε η αδελφή του Τόνυ Μαυρίδη

Δυσκόλες ώρες αντιμετωπίζει ο  Τόνυ Μαυρίδης.Ο μουσικός παραγωγός έχασε...

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής ερωτευμένος με εντυπωσιακή ηθοποιό!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής είναι ζευγάρι με όμορφη ηθοποιό

Τρελά ερωτευμένος ο Φοίβος Παπαδάκης – Η φωτό με τη σύντροφό του

Ο Φοίβος Παπαδάκης πόζαρε αγκαλιά με τη σύντροφό του, Αλίκη Μαρία Νούση.