Έξαλλος ο Μανώλης Λιδάκης με τις φήμες περί λευχαιμίας

«Πικραίνουν τα συγγενικά μου πρόσωπα»

Μια ανακοίνωση του Μανώλη Λιδάκη στα social media σχετικά με ένα χειρουργείο που πρέπει να κάνει και μια μάχη που πρέπει να δώσει για να γίνει καλά οδήγησε κάποιους στο αυθαίρετο συμπέρασμα πως ο λαοφιλής καλλιτέχνης παλεύει με τον καρκίνο, κάτι που -όπως ξεκαθάρισε ο ίδιος φανερά εξοργισμένος- δεν είναι αλήθεια.

«Είμαι στην Κρήτη και πρέπει να κάνω ένα πολύ σοβαρό χειρουργείο. Δεν ξέρω πότε και αν θα τραγουδήσω ξανά. Σας παρακαλώ, δεν θέλω να νιώσετε οίκτο για εμένα, παρά μόνο να μου στέλνετε τη θετική σας ενέργεια. Θα βγω νικητής κι από αυτή τη μάχη!» είχε αναφέρει, μεταξύ άλλων, στην αρχική ανάρτηση στο facebook ο Μανώλης Λιδάκης.

Φαίνεται όμως πως κάποιοι έσπευσαν να «βαφτίσουν» το εν λόγω πρόβλημα… καρκίνο, και συγκεκριμένα λευχαιμία, με τις φήμες να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και τον τραγουδιστή να γίνεται έξαλλος. Σε νέα του ανάρτηση, λοιπόν, ξέσπασε, γράφοντας με κεφαλαία γράμματα πως δεν πάσχει από λευχαιμία.

«Κάποιοι καλοθελητές διαδίδουν ότι πάσχω από λευχαιμία και πικραίνουν τα συγγενικά μου πρόσωπα. Εμένα, όχι. Μακάρι να μπορούσαν να μπουν για λίγο στη θέση αυτών που υποφέρουν και πονούν. Είναι για λύπηση όλοι όσοι τρέφονται από την κακία και τα τοξικά τους συναισθήματα. Ας έχουμε αγάπη κι ενσυναίσθηση. Μόνο έτσι θα ομορφύνει ο κόσμος μας…» εξήγησε χαρακτηριστικά ο Μανώλης Λιδάκης στη συνέχεια του ποστ.

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Πέθανε η αδελφή του Τόνυ Μαυρίδη

Δυσκόλες ώρες αντιμετωπίζει ο  Τόνυ Μαυρίδης.Ο μουσικός παραγωγός έχασε...

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής ερωτευμένος με εντυπωσιακή ηθοποιό!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής είναι ζευγάρι με όμορφη ηθοποιό

Ποια ηθοποιός εμφανίστηκε σε πρωινή εκπομπή με αυτά τα χαριτωμένα παπούτσια;

Η ηθοποιός φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» και εμφανίστηκε φορώντας παπούτσια με χοντρό τακούνι σαν σαμπό σε ροζ χρώμα με σχέδια.