Η πρώτη νύχτα του Πέτρου Φιλιππίδη στον Κορυδαλλό μετά τη δίκη

Βουβός στο κελί Ζ1 μετά το δικαστήριο

Η επιστροφή του Πέτρου Φιλιππίδη από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών στο κελί Ζ1 της ΣΤ’ πτέρυγας των Φυλακών Κορυδαλλού τον βρήκε σε μια «αυτοαπομόνωση», καθώς επέλεξε να κρατήσει αποστάσεις, όπως είχε κάνει από τις πρώτες ημέρες του εγκλεισμού του.

Διαβάστε επίσης: Δίκη Φιλιππίδη: Αποχώρησε τρέχοντας από το δικαστήριο με τους αστυνομικούς

Ο ηθοποιός έδειχνε να μην έχει διάθεση για κοινωνικοποίηση. Άλλωστε ήταν η πρώτη φορά από τον περασμένο Αύγουστο, οπότε κρίθηκε προφυλακιστέος, που βρέθηκε με τόσο κόσμο, μεταξύ των οποίων πρώην συνάδελφοί του μάρτυρες κατηγορίας, ενώ είχε την πρώτη συνάντηση με τις καταγγέλλουσες.

Διαβάστε επίσης: Δίκη Φιλιππίδη: Η δικηγόρος του ηθοποιού – «Δεν σας προβληματίζει γιατί θέλουμε ανοιχτές τις πόρτες του δικαστηρίου;»

Ο Φιλιππίδης είναι αγνώριστος και δεν θυμίζει σε τίποτα τον αλαζονικό χαρακτήρα που περιέγραφαν οι συνάδελφοί του. Εμφανώς κουρασμένος και στρεσαρισμένος, προέβη χαμηλόφωνα στην αρχική του τοποθέτηση έναντι των κατηγοριών που του αποδίδονται.

Διαβάστε επίσης: Δίκη Φιλιππίδη: «Λύγισε» η Πηνελόπη Αναστασοπούλου αντικρίζοντας τον ηθοποιό

Κατά τη μεταγωγή του το πρωί της Δευτέρας στην αίθουσα του δικαστηρίου, με εμφάνιση ταλαιπωρημένου ανθρώπου και με τα λευκά του γένια να καλύπτονται κάτω από τη μάσκα, βημάτιζε αργά, αναγκάζοντας τους αστυνομικούς που τον συνόδευαν να ακολουθούν τον ρυθμό του.

Με αίτημα του συνηγόρου του για λόγους υγείας επελέγη η μεταφορά του με εσωτερικό ασανσέρ που οδηγεί στην αίθουσα, ένα δρομολόγιο που δεν συνηθίζεται σε μεταγωγές κρατουμένων. Ωστόσο, κατά την έξοδό του μετά τη διακοπή, κινήθηκε με γρήγορο βηματισμό κατεβαίνοντας τα σκαλιά, ώστε να μην εκτεθεί στις κάμερες και στα φλας των φωτορεπόρτερ.

Διαβάστε επίσης: Δίκη Φιλιππίδη: Ακούστηκε το όνομα της Καινούργιου στη δικαστική αίθουσα – Έξαλλη η παρουσιάστρια

Εβελίνα Παπούλια-Αλέξανδρος Μπουρδούμης-Λένα Δροσάκη

Σύμφωνα με πηγή της φυλακής, ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις και τις περισσότερες ώρες παραμένει απομονωμένος στο κελί Ζ1. Δέχεται επισκεπτήριο από τη σύζυγο και τον νομικό του συμπαραστάτη, προκειμένου να προετοιμάσουν τον υπερασπιστικό του ισχυρισμό στην απολογία του. Τις προηγούμενες ημέρες, ο δικηγόρος του Μιχάλης Δημητρακόπουλος περιέγραφε ως επιβαρυμένη την κατάσταση της υγείας του.

Διαβάστε επίσης: Δίκη Φιλιππίδη: Σκληρές ατάκες και ειρωνείες για το αν θα γινόταν κεκλεισμένων των θυρών

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει χάσει 20 κιλά. Είναι υπαρκτό το πρόβλημα υγείας, αλλά λόγω προσωπικών δεδομένων δεν μπορώ να αναφερθώ. Το πρόβλημα προϋπήρχε και επιδεινώθηκε στη φυλακή» έλεγε.

Αντίθετα, ο διευθυντής των Φυλακών Τρίπολης Αντώνης Τσουρέκης είχε υποστηρίξει ότι «η κατάσταση υγείας του Πέτρου Φιλιππίδη μέχρι και την ημέρα που έφυγε από τις φυλακές ήταν άριστη. Όσο ήταν εδώ, ήταν όπως τον είδαμε για πρώτη φορά όταν μπήκε στις φυλακές».

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...

Γιώργος Λιάγκας: Η νέα πολυτελής κατοικία που απέκτησε στην Τήνο

Ο Γιώργος Λιάγκας φαίνεται πως δυναμώνει ακόμη περισσότερο τους...

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Νίκος Συρίγος κατά Πασχάλη: «Είναι ντροπή αυτά που λέει»

Με έντονο τρόπο σχολίασε ο Νίκος Συρίγος στην εκπομπή...

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός της χώρας μας!

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε σε καλοκαιρινές διακοπές στην αγκαλιά του μπαμπά του δεν είναι άλλο από την

Το συγκινητικό μήνυμα της Χριστίνας Κουλουμπή για τον Κομπόγιωργα: «Πάντα ζωντανός μέσα μου»

Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών πριν από τρία χρόνια μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.