Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Μιχάλης Αεράκης: Πρεμιέρα με τη σύζυγο και την αδελφή στο πλευρό του

Ο Μιχάλης Αεράκης έκανε πρεμιέρα με την παράσταση «Νίκος Ξυλούρης - Ο Αρχάγγελος της Κρήτης» στο Θέατρο Ήβη που πραγματεύεται τη ζωή του τραγουδιστή.

Γεννητούρια! Μανούλα για πρώτη φορά γνωστή ηθοποιός

Μαμά έγινε γνωστή ηθοποιός της χώρας μας! Έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο αγοράκι και αποκάλυψε το όνομα που θα του δώσουν

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Τρόμος στην πιάτσα των ομοφυλόφιλων – Το Ζάππειο μετατράπηκε σε πάρκο εύρεσης...

Αγριοι ξυλοδαρμοί και τρόμος λίγα μόλις μέτρα από το...

Οργισμένος ο Λιάγκας με τη Πισπιρίγκου: «Θα το πω τώρα και δεν ξέρω αν φάει πρόστιμο ο ΑΝΤ1 από το ΕΣΡ…»

Ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε κατά τη διάρκεια του «Πρωινού» κατά της Ρούλας Πισπιρίγκου που κατηγορείται πως δολοφόνησε τη κόρη της, την 9χρονη Τζωρτζίνα.

«Ένα πράγμα με σοκάρει, σαν γονιό πάνω από όλα. Όπως μας κοιτούν τα παιδιά στα μάτια μας, κρέμονται από εμάς, γιατί αισθάνονται ανασφάλεια οι μικροί. Τα παιδιά κοιτούν τη μάνα τους και τον πατέρα τους και αισθάνονται ότι είναι ασφαλείς. Το παιδάκι αυτό αρρώσταινε και δεν ήξερε ότι η ίδια η μάνα του το αρρωσταίνει.

Διαβάστε επίσης: Μαγγίρα για σύλληψη Πισπιρίγκου: «Δεν υπάρχει καμία χαρά σήμερα, δυστυχώς ξημέρωσε αυτή η μέρα»

Διαβάστε επίσης: Ο Απόστολος Λύτρας παραιτήθηκε από την εκπροσώπηση της Ρούλας Πισπιρίγκου

Αν αποδειχτούν όλα αυτά, γιατί πρέπει να βάζουμε και το «αν», δυστυχώς για να μη μας βάζει πρόστιμο το ΕΣΡ. Και το παιδάκι αυτό κοίταγε τη μάνα του γιατί θεωρούσε ότι είναι ο θεός του, ο σωτήρας του. Το παιδάκι όταν κοιτάει τη μάνα του δεν έχει αντιστάσεις, γιατί σου λέει «θα μου κάνει η μάνα μου κακό»;

Διαβάστε επίσης: Μεταφέρεται στον Εισαγγελέα η Ρούλα Πισπιρίγκου – Αρνείται κάθε εμπλοκή στην υπόθεση

Και η μάνα του εικάζουμε ότι τα έπνιγε και τους χορηγούσε το φάρμακο για να τα φαρμακώσει. Και άντε να υπάρχει τώρα ποινή και δίκαιη τιμωρία γι’ αυτό. Στη δημοκρατία μας υπάρχει δίκαιη τιμωρία.

Θα το πω τώρα και δεν ξέρω αν φάει πρόστιμο ο ΑΝΤ1 από το ΕΣΡ, τι να πω τώρα, δίκαιη τιμωρία. Να μην πω. Δίκαιη τιμωρία…».

Διαβάστε επίσης: Οργισμένη η πρώην πεθερά του Δασκαλάκη: «Να βγει ο Μάνος να εξηγήσει ποιος είναι ο ρόλος του…»

https://www.youtube.com/watch?v=LhAuxrxw86o&t=1s

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα