Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Κρατερός Κατσούλης: «Ήρθα με τη μηχανή και ήταν σαν να οδηγώ μέσα...

Ο Κρατερός Κατσούλης πέρασε δύσκολα το πρωί της Παρασκευής λόγω της κακοκαιρίας ώσπου να φτάσει στο στούντιο της εκπομπής «Νωρίς νωρίς»

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣΤα οικονομικά σας καλυτερεύουν. Εφαρμόστε στην πράξη τις γνώσεις...

«Εφόσον και η Καινούργιου παντρεύεται, ξέρω ότι δεν θα μείνω στο ράφι»

Ποια γνωστή κυρία σχολίασε την Κατερίνα Καινούργιου;

Εκτός της εκπομπής «Νωρίς νωρίς» για δεύτερη ημέρα η Μαρία Ηλιάκη

Η Μαρία Ηλιάκη απουσιάζει για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα από την εκπομπή «Νωρίς νωρίς» το πρωί της Παρασκευής.

Ο Γιάννης Βογιατζής βραβεύτηκε για την τεράστια προσφορά του στον ελληνικό κινηματογράφο

Το Σάββατο 2 Απριλίου, η Φίνος Φιλμ και η Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου είχαν την τιμή να βραβεύσουν τον σπουδαίο ηθοποιό Γιάννη Βογιατζή, για την τεράστια προσφορά του στον ελληνικό κινηματογράφο.

Ο Γιάννης Βογιατζής μάγεψε το κοινό με μια ομιλία άκρως συγκινητική. «Δεν νοιώθω σα να βρίσκομαι σε μια συνάντηση αγνώστων, αλλά σε μια συνάντηση με την οικογένεια μου. Αυτό το βραβείο με συγκινεί ιδιαίτερα γιατί η Φίνος Φιλμ ήταν το σπίτι μου.

Το σπίτι σου είναι όπου αισθάνεσαι καλά, όπου νοιώθεις έντιμος, σωστός και αληθινός και αυτό που κάνεις το κάνεις με την ψυχή και την καρδιά σου. Ο ηθοποιός δεν είναι μια αγγαρεία ή ένα επάγγελμα, αλλά ένα λειτούργημα. Στον κινηματογράφο δεν παίζεις τον ρόλο, πρέπει να είσαι ο ρόλος».

«Όπως μου είχε πει κάποτε ο Βασίλης Λογοθετίδης, δεν υπάρχουν μικροί και μεγάλοι ρόλοι. Δεν υπάρχουν κωμικοί και δραματικοί ηθοποιοί. Υπάρχουν μεγάλοι και μικροί ηθοποιοί. Στην αρχή προσπάθησα να το καταλάβω καλά και αφού το κατάλαβα, δεν με εγκατέλειψε ποτέ.»

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ που κάνατε τον κόπο να έρθετε σήμερα εδώ και επιτρέψτε μου, ενώ προσπαθώ να μην είμαι συγκινημένος, ετούτη τη φορά έχω συγκινηθεί στ’αλήθεια».

(Φωτογραφίες από τη Φινος Φιλμ)

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα