Γενέθλια για την Ειρήνη Σκλήβα: Δείτε πόσο χρονών έγινε

Η Ειρήνη Σκλήβα είχε αναδειχθεί η ομορφότερη γυναίκα του κόσμου στα καλλιστεία το 1996 και γιόρτασε τα 44α της γενέθλια.

Με τη κόρη της, Μαριτίνα

«44 και συνεχίζουμε στη τέταρτη δεκαετία της ζωής μου έγινα Τεσσάρων. Σας ευχαριστώ όλους που με θυμηθήκατε και την φετινή χρόνια!!! Είναι συγκινητικά  όμορφο και τιμητικό  φίλοι, συγγενείς αλλά και “φίλοι” που δεν γνωρίζεις και τόσο καλά να σε γεμίζουν με όμορφες ευχές!!!», έγραψε στο facebook ευχαριστώντας τον κόσμο για τις ευχές του.

Αφού κέρδισε τον τίτλο της Μις Ελλάς στα εθνικά καλλιστεία, σε ηλικία 18 ετών, εκπροσώπησε την Ελλάδα στο Μπανγκαλόρ της Ινδίας, κατά τη διάρκεια της μεγάλης διοργάνωσης Μις Κόσμος του 1996 όπου και στέφθηκε νικήτρια Δεν μπορούσε να πιστέψει ότι νίκησε πραγματικά, δηλώνοντας: “Είχα την αίσθηση ότι ήταν απλώς μια άλλη πρόβα – στις πρόβες, σε μια πρόβα, με είχαν χρησιμοποιήσει ως εικονική νικήτρια”.

Έπειτα, επέστρεψε στην Ελλάδα όπου και ακολούθησε μια καριέρα στην τηλεόραση και το modeling, με το πρόσωπό της να εμφανίζεται στα εξώφυλλα πολλών ελληνικών περιοδικών, όπως το Diva και το LipStick. Έχει συμμετάσχει σε μερικές μεγάλες επιδείξεις μόδας παγκοσμίως, στην Αθήνα, το Μιλάνο και το Μόναχο. Κατά τη διάρκεια των Θερινών Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 και μεταξύ άλλων, η Σκλήβα άφησε την υπογραφή της στην Ελιά: «Το δέντρο της Αθήνας» ένα γλυπτό δέντρο ελιάς που βρισκόταν στο πάρκο ψυχαγωγίας της Πλατείας Νερού και αντιπροσώπευε την επιστροφή των Ολυμπιακών Αγώνων στην πατρίδα τους. Από το 2002 μέχρι το 2017 υπήρξε παντρεμένη με τον επιχειρηματία Νίκο Χυδήρογλου, με τον οποίο απέκτησε μια κόρη, την Μαριτίνα το 2003.

Ειρήνη Σκλήβα-Νίκος Χιδήρογλου

Από το 2019 μέχρι σήμερα είναι σε σχέση με τον Λιβανέζο επιχειρηματία Τζορτζ Σαμάχα.

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Metallica στο ΟΑΚΑ: Οι αφίξεις των επωνύμων στη μεγάλη συναυλία

Από νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου, το ΟΑΚΑ άρχισε...

Στέφανος Κωνσταντινίδης: «Έκανα θυσία για την κόρη της Κατερίνας Καινούργιου»

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην...

Δανάη Παππά – Πάνος Βλάχος: Έγιναν νονοί σε γάμο-βάπτιση φίλων τους

Μια ιδιαίτερη στιγμή έζησαν η Δανάη Παππά και ο...

Η Ράνια Δομάζου ανοίγει την καρδιά της: «Εγώ και οι γονείς μου, Μίμης και Βίκυ»

Η κόρη και η εγγονή της αξέχαστης τραγουδίστριας και...