Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

«Τσακώσαμε» την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ στο κέντρο της Αθήνας – Δείτε πόσο κοστίζει...

Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ τρέχει και δε φτάνει από τότε που ήρθε στη χώρα μας καθώς η θέση της πρέσβειρας των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα είναι απαιτητική και με πολλές υποχρεώσεις.

Χώρισαν μια ανάσα από τα Χριστούγεννα – Αυλαία στη σχέση ζευγαριού της...

Από κοινού αντιλήφθηκαν πως η σχέση ολοκληρώθηκε και αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Ο Δημήτρης Οικονόμου αποχώρησε από την εκπομπή – Τι συνέβη;

Ο Δημήτρης Οικονόμου κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Σήμερα»...

Αγνώριστος ο ηθοποιός πριν από 34 χρόνια

Ο νεαρός της φωτογραφίας είναι καταξιωμένος ηθοποιός της χώρας μας. Τον αναγνωρίσατε;

Χριστίνα Χειλά – Φαμέλη: Εμμονική με τη Ρούλα Πισπιρίγκου η Αργυρώ του «Σασμού»

«Δεν το χωράει ανθρώπινος νους, είναι φρικτό»

Σοκαρισμένη για την υπόθεση των τριών παιδιών που πέθαναν στην Πάτρα, η οποία έχει παγώσει ολόκληρο το πανελλήνιο, δήλωσε, μεταξύ άλλων, η πρωταγωνίστρια του «Σασμού» Χριστίνα Χειλά – Φαμέλη σε συνέντευξη που έδωσε χθες το πρωί σε τηλεοπτική εκπομπή.

Διαβάστε επίσης: Υπόθεση της Πάτρας: Πουλάει περιουσιακά στοιχεία η οικογένεια της Πισπιρίγκου για να είναι στο πλευρό της

Η ηθοποιός, αφού έκανε αποκαλύψεις αναφορικά με την πετυχημένη σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί, αλλά και για την προσωπική της ζωή, σχολίασε την πολύκροτη υπόθεση και τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου, κάνοντας γνωστό πως παρακολουθεί όλες τις εξελίξεις με μεγάλο ενδιαφέρον.

Διαβάστε επίσης: Νέες σπόντες Κατερινόπουλου κατά Δασκαλάκη: «Ο Μάνος είναι πατέρας ή φερόμενος πατέρας;»

«Έχω παρακολουθήσει πάρα πολύ την υπόθεση στην Πάτρα. Σε σημείο εμμονικό και πρέπει να σταματήσω η αλήθεια είναι», παραδέχθηκε η Χριστίνα Χειλά – Φαμέλη, η οποία αποκάλυψε ότι έχει φτάσει σε σημείο να βλέπει εφιάλτες με την οικογένεια Δασκαλάκη.

Διαβάστε επίσης: «Η Ρούλα δικαιώνεται»: Ο δικηγόρος υποστήριξε ότι επιβεβαιώνονται οι ισχυρισμοί της

«Είναι αδιανόητο όλο αυτό, βλέπω εφιάλτες με την υπόθεση» σχολίασε η ηθοποιός και κατέληξε: «Αν έχει γίνει πράγματι αυτό, δεν το χωράει ανθρώπινος νους, είναι φρικτό».

Διαβάστε επίσης: Ματούλα για Πισπιρίγκου: «Οι παιδοκτόνοι αντιμετωπίζονται πολύ άσχημα στη φυλακή γιατί εκεί είναι όλες μάνες»

Διαβάστε επίσης: Υπόθεση Πάτρας: Νέα «βόμβα» Γρηγόρη Λέων για το θάνατο της Μαλένας

Διαβάστε επίσης: Υπόθεση Πάτρας: Η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε διαγράψει αναζητήσεις στο διαδίκτυο που θα την «έκαιγαν»

Διαβάστε επίσης: Έκπληκτος ο δικηγόρος της Πισπιρίγκου on air: «Από εσάς μαθαίνω ότι στο διαδίκτυο αναζητούσε ουσίες»

Διαβάστε επίσης: Θεόδωρος Μαντάς για Πισπιρίγκου: «Με τη στάση της δεν αφήνει περιθώρια υπερασπιστικών ισχυρισμών»

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η



Μποζουκια Αθηνα