Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου βόλταρε στο κέντρο της Αθήνας φορώντας πανάκριβη τσάντα

Την ώρα που η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μοιάζει να είναι… στον κόσμο της, κυκλοφορώντας στην Ψωροκώσταινα με τσάντα αξίας 2.300 ευρώ.

Σε μια περίοδο που οι «φουσκωμένοι» λογαριασμοί στην ενέργεια προκαλούν… ταχυπαλμία στους καταναλωτές και οι ανατιμήσεις σε είδη πρώτης ανάγκης τρομάζουν την πλειονότητα των Ελλήνων, προκαλώντας τους τεράστιο άγχος για το πώς θα μπορέσουν να καλύψουν βασικές υποχρεώσεις τους, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου εθεάθη… σεινάμενη κουνάμενη στο κέντρο της Αθήνας με τσάντα που στοιχίζει όσο τρεις βασικοί μισθοί μαζί!

Μετά τα ταξίδια της σε Μαϊάμι, Χαβάη, Μεξικό και Τζαμάικα, για τα οποία μας ενημέρωνε ανελλιπώς μέσα από τα social media, η πρώην οικοδέσποινα των εκπομπών «Pop Up» και «Style Me Up» (που, δυστυχώς, δεν έκαναν ποτέ… up στους πίνακες τηλεθέασης!)

εθεάθη στους δρόμους της πόλης με casual chic looκ, στο οποίο ξεχώριζε η τσάντα της. Τυχαίο; Καθόλου, αφού πρόκειται για τη φωσφορίζουσα πράσινη τσάντα από δέρμα Hourglass XS του οίκου Balenciaga με ανάγλυφο εφέ κροκόδειλου, μεταλλικό στοιχείο με το λογότυπο, μονή επάνω λαβή, αναδιπλούμενο κάλυμμα με μαγνητικό κούμπωμα και ρυθμιζόμενο αποσπώμενο λουρί ώμου. Με τόσα… προσόντα η συγκεκριμένη τσάντα είναι λογικό να είναι και sold out, ενώ τιμάται περίπου στα 2.300 ευρώ. Μάλιστα, υπάρχει και σε sites με αξεσουάρ υπό ενοικίαση κι εκεί η τιμή της είναι 78 ευρώ την ημέρα. Να τη νοίκιασε λέτε η πρώην… κυρία Snik; Μπααα!

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Πέθανε η αδελφή του Τόνυ Μαυρίδη

Δυσκόλες ώρες αντιμετωπίζει ο  Τόνυ Μαυρίδης.Ο μουσικός παραγωγός έχασε...

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής ερωτευμένος με εντυπωσιακή ηθοποιό!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής είναι ζευγάρι με όμορφη ηθοποιό

Ποια ηθοποιός εμφανίστηκε σε πρωινή εκπομπή με αυτά τα χαριτωμένα παπούτσια;

Η ηθοποιός φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» και εμφανίστηκε φορώντας παπούτσια με χοντρό τακούνι σαν σαμπό σε ροζ χρώμα με σχέδια.