Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Κρατερός Κατσούλης: «Ήρθα με τη μηχανή και ήταν σαν να οδηγώ μέσα...

Ο Κρατερός Κατσούλης πέρασε δύσκολα το πρωί της Παρασκευής λόγω της κακοκαιρίας ώσπου να φτάσει στο στούντιο της εκπομπής «Νωρίς νωρίς»

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣΤα οικονομικά σας καλυτερεύουν. Εφαρμόστε στην πράξη τις γνώσεις...

«Εφόσον και η Καινούργιου παντρεύεται, ξέρω ότι δεν θα μείνω στο ράφι»

Ποια γνωστή κυρία σχολίασε την Κατερίνα Καινούργιου;

Εκτός της εκπομπής «Νωρίς νωρίς» για δεύτερη ημέρα η Μαρία Ηλιάκη

Η Μαρία Ηλιάκη απουσιάζει για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα από την εκπομπή «Νωρίς νωρίς» το πρωί της Παρασκευής.

Στραβελάκης VS Ευαγγελάτου σκέφτεται ο ΑΝΤ1

Μέχρι τον Νίκο Στραβελάκη έχουν σκεφτεί, όπως ακούγεται στους διαδρόμους του ΑΝΤ1, αν η Ρίτσα Μπιζόγλη, η Μαρία Σαράφογλου και η Ντόρα Κουτροκόη δεν ανταποκριθούν για να σταματήσουν το μονοπώλιο του Νίκου Ευαγγελάτου στην απογευματινή ζώνη τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Ο σταθμός του Αμαρουσίου έχει βαλθεί να «χτυπήσει» το «Live News» με τον Νίκο Ευαγγελάτο και, καθώς βλέπει μια δυστοκία από τις τρεις κυρίες, απευθύνθηκε σε έναν έμπειρο δημοσιογράφο που θα μπορούσε να τον ανταγωνιστεί και βρίσκεται εκτός καναλιού στον ανταγωνισμό! Και αυτός δεν είναι άλλος από τον Νίκο Στραβελάκη!

Ο Νίκος Στραβελάκης

Ομολογουμένως ο επαγγελματίας δημοσιογράφος θα μπορούσε να καταθέσει μια ισχυρή εναλλακτική πρόταση και να δυσκολέψει τον Νίκο Ευαγγελάτο!

Αυτό όμως απαιτεί κάποιες προϋποθέσεις, τις οποίες ο Νίκος Στραβελάκης φέρεται ότι έβαλε στο τραπέζι, όταν του έγινε η πρόταση από τον ΑΝΤ1, αλλά ο σταθμός έχει πολλές αγκυλώσεις σε συνδέσεις, λινκ, τεχνογνωσία με κυκλώματα κ.λπ.

Πιθανότατα, λοιπόν, η ενημερωτική ζώνη που θέλει να δημιουργήσει ο σταθμός του Αμαρουσίου να στελεχωθεί εκ των έσω με τη Ρίτσα Μπιζόγλη, καθώς ο Νίκος Στεβαλάκης δεν κατεβάζει τον πήχη.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα