Ζώδια: Προβλέψεις της Τετάρτης 13 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Μην παρεξηγείτε και μην επιτίθεστε στους γύρω σας, επειδή δεν μπορούν να σας καταλάβουν. Παραμερίστε παλιές φιλοδοξίες που δεν σας επιτρέπουν να εξελιχθείτε και διεκδικήστε ό,τι πιστεύετε πως σας αξίζει, χωρίς να χαρίζεστε σε ανθρώπους.

ΤΑΥΡΟΣ: Διατηρήστε την προσοχή σας στην εργασία σας για να μην εκτεθείτε σε αυτόν τον τομέα και στη συνέχεια γευτείτε αυτό που θέλατε από την αρχή. Κάντε υπομονή, γιατί με τίποτα δεν πρέπει να βγείτε έξω από το παιχνίδι.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δεν είστε έρμαια της τύχης, απλώς αυτή την εποχή θα ταλαιπωρηθείτε λίγο, γι’ αυτό φροντίστε να μετριάσετε και τις επιρροές που θα δέχεστε. Ευνοούνται οι σχέσεις και οι συνεργασίες, αρκεί και εσείς να δείξετε πνεύμα συνεργασίας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Το τονωμένο ηθικό σας θα σας κάνει να αμύνεστε και να επαναστατείτε, όμως πρέπει να είστε κάπως προσεκτικοί για να μην οδηγηθείτε στην υπερβολή και χάσετε ευκαιρίες που θα αυξήσουν τα εισοδήματά σας.

ΛΕΩΝ: Βελτιώνεται ο επαγγελματικός σας τομέας και θα σας προσφερθούν καινούργιες ευκαιρίες για να εξελιχτείτε. Βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει και διοχετεύστε τη με τον καλύτερο τρόπο στον εργασιακό σας χώρο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα παρατηρηθεί μια αλλαγή στο ερωτικό κλίμα και μια σταδιακή έμφαση στις φιλικές και τις επιχειρηματικές σας σχέσεις. Αφήστε τα πράγματα να πάρουν τον δρόμο τους και έτσι θα έχετε πρόοδο σε πολλούς τομείς.

ΖΥΓΟΣ: Ασχοληθείτε με την εμφάνισή σας και τον εαυτό σας όσο μπορείτε περισσότερο. Η τύχη θα σας βοηθήσει να αρχίσετε καινούργιες προσπάθειες, γι’ αυτό μην αφήσετε μαύρες σκέψεις να κρατήσουν σε στασιμότητα οικογενειακά, επαγγελματικά ή προσωπικά σας ζητήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην αφήσετε τον φόβο ή τη θλίψη που σας προκαλούν εξωτερικά γεγονότα να σας κυριεύσουν. Κάποιες καταστάσεις που καλείστε να αντιμετωπίσετε θα σας φαίνονται «βουνό», αν και στο παρελθόν έχετε αντιμετωπίσει ακόμα μεγαλύτερες δυσκολίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ελιχθείτε δυναμικά στον εργασιακό χώρο και θα πετύχετε τους στόχους σας με απόλυτη επιτυχία. Ισως το πεπρωμένο να δοκιμάζει την αντοχή ή τις επιθυμίες σας, αφού η επίτευξη αυτού που αγαπάτε ή που επιδιώκετε να πετύχετε δεν είναι εύκολη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ερευνήστε τα αληθινά σας συναισθήματα για να διώξετε μια και καλή ό,τι αντηχεί από προβληματικές σχέσεις του παρελθόντος, μια που το άγχος και το στρες δεν ήταν ποτέ οι καλύτεροι σύμβουλοι για θέματα αγάπης και έρωτα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ανανεώστε τη συναισθηματική σας σχέση και δώστε της καινούργια ερεθίσματα για να προχωρήσει με πιο σίγουρα βήματα. Βάλτε προτεραιότητες και, ανάλογα με το ποιος σημαίνει τα περισσότερα για εσάς, αποφασίστε και την τακτική που θα ακολουθήσετε.

ΙΧΘΥΕΣ: Εάν οι πιέσεις που θα δεχθείτε είναι πολλές και διαφορετικές, μην πάρετε αποφάσεις, αλλά περιμένετε να περάσει κάποιο διάστημα για να δραστηριοποιηθείτε. Στο μεταξύ κάντε προεργασία σε εσωτερικό επίπεδο.

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γωγώ Μαστροκώστα: Στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση

Η Γωγώ Μαστροκώστα δίνει μία ακόμα μάχη για τη ζωή της. Πριν μερικά χρόνια είχε νοσήσει σοβαρά αλλά με θεραπείες και δύναμη επανήλθε στην καθημερινότητά της.

Οι Metallica «αλληθώρισαν» με τη Ζέτα Θεοδωροπούλου

Ο frontman των Metallica πόζαρε με τον γιο της...

Γιάννος Περλέγκας: Αυτοί οι ηθοποιοί ήταν οι γονείς του

Ο Γιάννος Περλέγκας έκανε είσοδο εδώ και λίγες ημέρες στη σειρά «Να μ’αγαπάς» και έφερε τα πάνω κάτω στις ζωές των ηρώων.

Γαμοβάφτιση με all star νονούς και κουμπάρους!

Ο Πάνος Βλάχος, η Δανάη Παππά και ο Γιώργος...

Survivor: Πρώην παίκτες αποκαλύπτουν στην «Espresso» τα πάντα – «Έτσι γυρίσαμε εμείς σώοι»

Ένα 24ωρο μετά το σοκαριστικό ατύχημα με τον Σταύρο...

Πέθανε ο ηθοποιός Πάνος Πανόπουλος

Ο Πάνος Πανόπουλος έφυγε από τη ζωή. Τη δυσάρεστη είδηση για την απώλεια του θανάτου έκανε γνωστή ο Σπύρος Μπιμπίλας με ποστ του στα social media.

Παντρεύεται ο γιος του Νότη Σφακιανάκη

Ο γιος του Νότη Σφακιανάκη, Απόλλωνας παντρεύεται. Η οικογένεια του τραγουδιστή πέρασε δύσκολες στιγμές με την απώλεια της συζύγου του Νότη Σφακιανάκη και πρόσφατα με τον θάνατο της αδελφής του.

Η ατάκα Παπανώτα για την αποχώρηση Κοσιώνη που άναψε φωτιές – «Η άλλη περιμένει μήνες…»

Στο παρασκήνιο της αποχώρησης της Σία Κοσιώνη από τον...