Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Ο Δημήτρης Οικονόμου αποχώρησε από την εκπομπή – Τι συνέβη;

Ο Δημήτρης Οικονόμου κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Σήμερα»...

Αγνώριστος ο ηθοποιός πριν από 34 χρόνια

Ο νεαρός της φωτογραφίας είναι καταξιωμένος ηθοποιός της χώρας μας. Τον αναγνωρίσατε;

Δημήτρης Αλεξανδρής: Πού εντοπίσαμε τον ηθοποιό;

Ο Δημήτρης Αλεξανδρής «σκίζει» με την ερμηνεία του στη σειρά «Να μ’αγαπάς». Ο καταξιωμένος ηθοποιός παρά τα καθημερινά και πολύωρα γυρίσματα της σειράς βρήκε χρόνο και πήγε να δει συναδέλφους του σε παράσταση.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Ο Δασκαλάκης έψηνε και γλένταγε 17 ημέρες μετά τον χαμό της Μαλένας

Σάλο έχουν προκαλέσει δύο φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στο facebook, οι οποίες απεικονίζουν τον Μάνο Δασκαλάκη να διασκεδάζει κάνοντας… μπάρμπεκιου με φίλους του στην αυλή σπιτιού προτού καλά καλά περάσει ένας μήνας από τον θάνατο της κόρης του Μαλένας!

Διαβάστε επίσης: Έξαλλος ο Λιάγκας με τον Δασκαλάκη: «17 ημέρες μετά τον θάνατο του παιδιού σου, ψήνεις κρέατα;»

Οι αποκαλύψεις για την ευκολία με την οποία συνέχιζαν τις ζωές τους η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο εν διαστάσει σύζυγός της Μάνος Δασκαλάκης, αδιαφορώντας για τους απανωτούς θανάτους των τριών παιδιών τους, διαδέχονται η μία την άλλη.

Ενδεικτικές της απάθειας αλλά και της ψυχραιμίας που επεδείκνυαν οι γονείς των μικρών κοριτσιών που συγκίνησαν ολόκληρο το πανελλήνιο είναι δύο φωτογραφίες-ντοκουμέντο, οι οποίες δείχνουν τον 30χρονο τραγουδιστή να συμμετέχει σε γλέντι με φίλους την Πρωτομαγιά του 2019, δηλαδή μόλις 17 ημέρες μετά τον θάνατο της Μαλένας, η οποία ήταν το πρώτο παιδί του που έφυγε από τη ζωή! Μάλιστα, το εν λόγω φωτογραφικό καρέ, που απεικονίζει τον Μάνο Δασκαλάκη να… γυρνάει ευδιάθετος μπριζόλες μπροστά από μια ψησταριά, σαν να μην είχε συμβεί το παραμικρό, συνοδευόταν από τη λεζάντα «Είναι τρελός ο ψήστης»!

Διαβάστε επίσης: Υπόθεση Πάτρας: Η Πισπιρίγκου τα τελευταία τρία χρόνια ζητούσε από τεχνικό να της διαγράφει το ιστορικό των αναζητήσεων

Διαβάστε επίσης: Δήλωση «βόμβα» για την υπόθεση της Πάτρας: «Οι γιατροί έδωσαν στην Τζωρτζίνα κεταμίνη»

Στο γλέντι… κρεατοφαγίας συμμετείχε και η «χαροκαμένη» μητέρα Ρούλα Πισπιρίγκου, κάτι που αποδεικνύεται από το γεγονός ότι ο άνθρωπος ο οποίος ανέβασε τις φωτογραφίες την είχε ταγκάρει! Το υλικό που έφερε στο φως το «Πρωινό» στον ΑΝΤ1 προκάλεσε την αντίδραση των παρουσιαστών, με τον Γιώργο Λιάγκα να σχολιάζει με ειρωνική διάθεση: «Δεκαεπτά ημέρες μετά τον θάνατο του παιδιού σου, που δεν ξέρεις από τι πέθανε, που πρέπει να είσαι με αντικαταθλιπτικά για να είσαι όρθιος, τουλάχιστον αυτό κάνει ο φυσιολογικός άνθρωπος για μένα… Μπράβο στους ανθρώπους που καταφέρνουν να ψήνουν κρέατα και να ανεβάζουν φωτογραφίες, υποκλίνομαι»!

Διαβάστε επίσης: Το εξώδικο της οικογένειας της Πισπιρίγκου στην εκπομπή των Σκορδά – Λιάγκα

Στο μεταξύ, συνεχίζονται οι αντιδράσεις των χρηστών του διαδικτύου για την προώθηση του νέου τραγουδιού του Μάνου Δασκαλάκη με τίτλο «Είμαι εδώ». Το εν λόγω… άσμα είχε δημοσιοποιηθεί πριν από περίπου έναν χρόνο σε μορφή teaser από τον ίδιο στο κανάλι του στο YouTube. Ωστόσο, προκάλεσε σφοδρότατες επικρίσεις η επιλογή συγκεκριμένου λογαριασμού στη διαδικτυακή πλατφόρμα να ανεβάσει πριν από μερικές ημέρες το βιντεοκλίπ στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Μάνος Δασκαλάκης, την ώρα που βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες για τους θανάτους των τριών αγγέλων.

Διαβάστε επίσης: Αλλαγή στρατηγικής της Πισπιρίγκου: «Παγώνει» η αίτηση για αποφυλάκιση

«Δεν βαριέστε, θρηνούμε εμείς για τα τρία παιδιά σας» έγραψε ένας χρήστης, ενώ άλλος ανέφερε: «Το μόνο ταλέντο που μπορώ να δω είναι η ικανότητα να τα κάνετε κάθε μέρα και χειρότερα… οικογενειακώς. Συνέχισε εσύ, τραγούδα, μην ενοχλείσαι. Δεν θα μπορείς να το κάνεις για πολύ». «O,τι και να σου πω θα είναι λίγο. Οπως είσαι φωνητικά, είσαι και ως άνθρωπος. ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ» σχολίασε καυστικά ένας άλλος χρήστης.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα