Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Γεννητούρια! Μανούλα για πρώτη φορά γνωστή ηθοποιός

Μαμά έγινε γνωστή ηθοποιός της χώρας μας! Έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο αγοράκι και αποκάλυψε το όνομα που θα του δώσουν

Τρόμος στην πιάτσα των ομοφυλόφιλων – Το Ζάππειο μετατράπηκε σε πάρκο εύρεσης...

Αγριοι ξυλοδαρμοί και τρόμος λίγα μόλις μέτρα από το...

Ερωτευμένη η Σοφία Παυλίδου – Η αποκάλυψη on camera

Η Σοφία Παυλίδου μετά το διαζύγιό της με τον Χρήστο Φερεντίνο κράτησε μυστική την προσωπική της ζωή αλλά πλέον νιώθει ευτυχισμένη και δεν το κρύβει.

Άφαντη η Ναταλία Λιονάκη – Πέταξε τα ράσα ή αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας;

Η Ναταλία Λιονάκη έχει αφήσει τα εγκόσμια τα τελευταία χρόνια και έγινε μοναχή Φεβρωνία και βρίσκεται στην Αφρική.

«Η γη της ελιάς»: Ο Λεωνίδας απειλεί την Άννα πως αν δεν πουλήσει το θερμοκήπιο, θα την κυνηγήσει δικαστικά

Η Μαργαρίτα στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Η γη της ελιάς» επιστρατεύει την Αθηνά και τη Χάιδω για να βοηθήσουν με τη σίτιση των άπορων και οι δύο γυναίκες δέχονται με μεγάλη χαρά.

Ο Λεωνίδας απειλεί την Άννα πως αν δεν πουλήσει το θερμοκήπιο, θα την κυνηγήσει δικαστικά. Μετά από προτροπή της Μαργαρίτας, η Χάιδω κάνει τραπέζι στο σπίτι της ώστε να γνωριστούν καλύτερα ο Φίλιππος και η Βασιλική με τον Αλέξη. Η Αντιγόνη εξηγεί στον Μάνο τους λόγους που την οδήγησαν να δώσει το παιδί της για υιοθεσία παράνομα, αλλά δεν βρίσκει την κατανόηση που ήθελε.

Η Σοφία παραιτείται από το ελαιοτριβείο χωρίς να ενημερώσει κανέναν και ο Αποστόλης αναγκάζεται να φέρει την Άννα στο πόστο της για να καλύψει το κενό. Ο Φίλιππος με τη Βασιλική πηγαίνουν για ψάρεμα και το ζευγάρι δείχνει τον έρωτά του.

Ο Ισίδωρος προσπαθεί να βρει την οικογένεια που έχει υιοθετήσει το παιδί της Αντιγόνης και ζητά από τον Μάνο να τον φέρει σε επαφή με τον ντεντέκτιβ.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα