Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου, 2025

Το αντίο του Σπύρου Μπιμπίλα στον Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Με ένα συγκινητικό μήνυμα αποχαιρέτησε τον Αλμπέρτο Εσκενάζυ ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Έφυγε από τη ζωή ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών. Ο καταξιωμένος ηθοποιός έδινε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια.

Η ελληνική εταιρεία Balloon Fire που κάνει κάθε γιορτή έκρηξη χαράς!

Όταν σχεδιάζετε μια εκδήλωση, είτε πρόκειται για έναν γάμο,...

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη...

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Έξαλλος ο Αρναούτογλου με σχόλια για τον «Εκατομμυριούχο»: «Αμέσως να ρίξουν λάσπη»

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου κατά τη διάρκεια της εκπομπής «The 2night show» ξέσπασε με σχόλια που άκουσε και διάβασε για το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος».

«Εδώ στην Ελλάδα, αντιλαμβάνομαι γιατί, λόγω οικονομικής κατάστασης. Γιατί πάρα πολλοί αμέσως να ρίξουν λάσπη. Γιατί στην Ελλάδα ο Εκατομμυριούχος που κάνω εγώ δεν δίνει ένα εκατομμύριο ευρώ… Μα, αν μπορούσε, μακάρι.

Αν μπορούσε η Ελλάδα των δέκα εκατομμύριων, εννοώ πληθυσμού, να δώσει ένα εκατομμύριο, θα ήταν υπέροχο. Γι’ αυτό και δίνουμε πολλά περισσότερα χρήματα, μικρότερα ποσά, σε πάρα πολύ κόσμο. Φεύγεις κόσμος με πάρα πολλά λεφτά από τον εκατομμυριούχο.

Αλλά λένε “μα πώς μπορεί να είναι εκατομμυριούχος;”. Μα, δεν μπορείς να δώσεις ένα εκατομμύριο ευρώ κάθε μέρα σε ένα παιχνίδι στην Ελλάδα, δεν μπορείς. Μακάρι να μπορούσαμε να δώσουμε μεγαλύτερα ποσά, αλλά δεν βγαίνει. Πρέπει να πούμε την αλήθεια, δεν βγαίνει. Ακούω κάποιους, να μην τους χαρακτηρίσω, που συγκρίνουν με την Αμερική και τη Μεγάλη Βρετανία. Δεν συγκρίνονται αυτά τα πράγματα. Μιλάμε για άλλες αγορές».

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=f91NAL7JSvE&feature=emb_title

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που έγινε viral

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί



Μποζουκια Αθηνα