Οι Μπέζος, Αποστόλου και Γιώργος Θεοφάνους τα νέα «όπλα» του Open

Κόσμος πάει και έρχεται στο Open για το νέο πρόγραμμά του τη σεζόν 2022-2023, με τον Γιάννη Λάτσιο να θέλει ονόματα πρώτης γραμμής στις περισσότερες παραγωγές!

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη τη νέα σεζόν θα ήθελε τον σημαντικό ηθοποιό Γιάννη Μπέζο στο δυναμικό του (όχι όμως ως πρωταγωνιστή σε κάποια σειρά μυθοπλασίας, αλλά στην παρουσίαση μιας εβδομαδιαίας μουσικής εκπομπής, καθώς ο καλλιτέχνης είναι λάτρις του καλού ελληνικού τραγουδιού και, δη, του λαϊκού και του ρεμπέτικου).

Ο Γιάννης Μπέζος με παρεΐστικη διάθεση και έχοντας στο πλατό ξεχωριστούς καλεσμένους αναμένεται να πάρει και ο ίδιος το μικρόφωνο, τραγουδώντας στο πλαίσιο της εκπομπής από Αττίκ μέχρι Τσιτσάνη.

apostolou-682x384

Ακόμη μία σημαντική προσθήκη για το Open είναι και αυτή του επιτυχημένου σεναριογράφου Δημήτρη Αποστόλου. Φήμες τον θέλουν να αναλαμβάνει τη νέα καθημερινή, βραδινή, δραματική σειρά του σταθμού. Πρόκειται για την τουρκική σειρά εποχής με τίτλο «Κάποτε στην Τσουκούροβα», που προορίζεται για τη ζώνη των 21.00 και η οποία θα διασκευαστεί. Η σειρά θα μας μεταφέρει στη δεκαετία του ’50, όπου θα ανθίσει ένας παράνομος έρωτας. Δύο αδέρφια θα κληθούν να παντρέψουν την υιοθετημένη αδερφή τους με τον άρχοντα του χωριού. Μόνο που ο αδερφός που κανονίζει το προξενιό δεν ξέρει ότι ο άλλος του αδερφός αγαπάει και έχει σχέση με την ψυχοκόρη των γονιών τους.

Οι υπογραφές αναμένεται να πέσουν τις προσεχείς ημέρες. Παράλληλα ο Γιώργος Θεοφάνους συνεχίζει ακάθεκτος, ανανεώνοντας τη συνεργασία του με τον σταθμό και για του χρόνου. Η μουσική εκπομπή του «Ενα τραγούδι ακόμα», που κρατάει συντροφιά τους τηλεθεατές τα βράδια της Παρασκευής, θα είναι στον αέρα και τη νέα σεζόν με νέα 24 επεισόδια.

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.