Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου, 2025

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Ελένη Κοκκίδου: «Σκυλομαμά» σε safe mode

Μια άνω τελεία στα επαγγελματικά της έβαλε η Ελένη...

Χριστούγεννα με εκπλήξεις* από το XMAS Calendar του opaponline.gr

Η Χριστουγεννιάτικη διάθεση μεγαλώνει ακόμα περισσότερο με το XMAS Calendar...

ΟΠΑΠ: Φρέσκια και δυναμική καμπάνια για το Υπεύθυνο Παιχνίδι με Χριστουγεννιάτικη διάθεση

Η προστασία των παικτών και η υπεύθυνη διασκέδαση στο...

Eurovision 2022: Το «12άρι» των Ρώσων χάκερ

Η ομάδα Killnet, που πρόσκειται στον Πούτιν, σχεδιάζει να σαμποτάρει την online ψηφοφορία για να μη νικήσει η Ουκρανία

Ολομέτωπη επίθεση στην Ουκρανία κάνει ο Βλαντιμίρ Πούτιν, βάζοντας στο στόχαστρό του ακόμα και τη συμμετοχή της χώρας στη Eurovision.

Ρώσοι χάκερ σχεδιάζουν να «παραλύσουν» τους σέρβερ της online ψηφοφορίας, στην προσπάθειά τους να αποτρέψουν τη νίκη της Ουκρανίας, που διαφαίνεται ως το απόλυτο φαβορί του σημερινού τελικού. Η ομάδα χάκερ Killnet, η οποία πρόσκειται στον Πούτιν, άφησε να εννοηθεί ότι θα επιχειρήσει να σαμποτάρει την online ψηφοφορία συγκεκριμένα για την ουκρανική συμμετοχή, ώστε να μην πάρει τις απαραίτητες ψήφους το συγκρότημα Kalush Orchestra που εκπροσωπεί τη χώρα. Σε ανάρτηση που έκανε η ομάδα Killnet στο Telegram, χρησιμοποιώντας το logo της Eurovision, έγραψε χαρακτηριστικά: «Δεν μπορείτε να ψηφίσετε online. Ισως να φταίει η δική μας επίθεση για όλα».

Φαβορί

Η δημοφιλία του φολκ ραπ συγκροτήματος αυξήθηκε κατακόρυφα σε όλη την Ευρώπη μετά τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία στις 24 Φεβρουαρίου, με αποτέλεσμα να θεωρείται φαβορί για την πρωτιά, την ίδια στιγμή που απαγορεύτηκε η συμμετοχή της Ρωσίας στον διαγωνισμό, ακριβώς για τον ίδιο λόγο. Στον πρώτο ημιτελικό, ο οποίος έγινε την Τρίτη στο Τορίνο, η Ουκρανία, όπως και η χώρα μας, πέρασε με άνεση στον τελικό, με τον Ολέχ Πσιουκ, ιδρυτικό μέλος των Kalush Orchestra, να δηλώνει πως τυχόν νίκη της χώρας στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού θα ανεβάσει το ηθικό των Ουκρανών. «Για τη χώρα μας είναι σημαντικό να έχει νίκες με όλους τους τρόπους» πρόσθεσε. Το τραγούδι «Stefania», το οποίο περιλαμβάνει τον στίχο «Θα έρχομαι πάντα σε σένα από κατεστραμμένους δρόμους», έχει αποκτήσει άλλον συμβολισμό τους τελευταίους μήνες λόγω της καταστροφής της χώρας από τις ρωσικές δυνάμεις.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...



Μποζουκια Αθηνα