Το παράπονο της Ιωάννας Μαλέσκου: «Ήμουν στο μάτι του κυκλώνα για ένα μεγάλο διάστημα»

Η Ιωάννα Μαλέσκου καλεσμένη της εκπομπής «Καλό Μεσημέρακι» εξέφρασε το παράπονό της σχετικά με όσα γράφονται και ακούγονται κατά καιρούς για εκείνη.

«Έχουμε να τα πούμε πάρα πολύ καιρό. Αυτό όμως δεν οφείλεται σε εμένα. Δεν ευθύνομαι εγώ.Για όλα εγώ ευθύνομαι. Και οι μικροευθυνίτσες που μοιράζονται πάλι σε μένα καταλήγουν. Τι κάνω λάθος; Είμαι πολύ του μέτρου και της διακριτικότητας.

Ίσως να το έχω παρατραβήξει για να προστατευτώ λίγο. Αισθάνθηκα ότι ήμουν στο μάτι του κυκλώνα για ένα μεγάλο διάστημα χωρίς να το θέλω και να το προκαλέσω. Αυτό με έκανε λίγο να μαζευτώ, να αποστασιοποιηθώ και να δω τι πραγματικά θέλω. Βρήκα αυτό που θέλω. Θέλω την ηρεμία μου.

Δε θέλω το τελείως απομονωμένο. Μου αρέσει να τα έχω όλα σε μια ισορροπία. Μου αρέσει να βρίσκω εγώ αυτό που με γεμίζει. Τον πυρήνα μου εγώ τον έψαχνα. Το βρήκα αυτό το “κάτι” που με γεμίζει και είναι αυτό που με έχει κάνει να αλλάξω».

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Οι «επώνυμοι» της σόουμπιζ βολτάρουν στο κέντρο της Αθήνας

Ο φωτογραφικός φακός του Espressonews.gr κατέβηκε στο κέντρο της Αθήνας και απαθανάτισε πολλά γνωστά πρόσωπα της σόουμπιζ.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Οριακά έχω προσωπική ζωή, έχω ξεχάσει πως είναι να με φλερτάρουν»

Απογοητευμένη δηλώνει η γνωστή ηθοποιός καθώς δεν τη φλερτάρουν όπως εξομολογήθηκε σε συνέντευξή της.