Σον Πεν και Λέιλα μετά το διαζύγιο περνούν καλύτερα από ποτέ μαζί!

Εναν μήνα μετά την οριστικοποίηση του διαζυγίου τους ο Σον Πεν και η Λέιλα Τζορτζ δείχνουν να περνούν καλύτερα από ποτέ μαζί. Οι δυο πρώην σύζυγοι εθεάθησαν να κάνουν βόλτα μαζί με τον σκύλο που είχαν υιοθετήσει το 2017 σε παραλία του Κόνι Αϊλαντ.

Η 31χρονη Τζορτζ φαίνεται ότι ταξίδεψε μέχρι το δημοφιλές τουριστικό θέρετρο του Μπρούκλιν για να συναντήσει τον 61χρονο Πεν, ο οποίος βρισκόταν σε διάλειμμα από τα γυρίσματα της νέας ταινίας του «Black Flies». Το πρώην ζευγάρι, αφού έκανε μια βόλτα στην παραλία σταματώντας συχνά πυκνά για να κάνει χάδια στον σκύλο του, κάθισε μαζί με άλλα μέλη του καστ και της παραγωγής και συνομίλησε για κάμποση ώρα.

Η θερμή υποδοχή της 31χρονης Αυστραλιανής ηθοποιού στο πλατό ήρθε τέσσερις εβδομάδες μετά την έκδοση του διαζυγίου της με τον Πεν, το οποίο, όπως όλα δείχνουν, βγήκε κοινή συναινέσει και σε άκρως φιλικό κλίμα.

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.