Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

«Τσακώσαμε» την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ στο κέντρο της Αθήνας – Δείτε πόσο κοστίζει...

Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ τρέχει και δε φτάνει από τότε που ήρθε στη χώρα μας καθώς η θέση της πρέσβειρας των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα είναι απαιτητική και με πολλές υποχρεώσεις.

Χώρισαν μια ανάσα από τα Χριστούγεννα – Αυλαία στη σχέση ζευγαριού της...

Από κοινού αντιλήφθηκαν πως η σχέση ολοκληρώθηκε και αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Ο Δημήτρης Οικονόμου αποχώρησε από την εκπομπή – Τι συνέβη;

Ο Δημήτρης Οικονόμου κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Σήμερα»...

Αγνώριστος ο ηθοποιός πριν από 34 χρόνια

Ο νεαρός της φωτογραφίας είναι καταξιωμένος ηθοποιός της χώρας μας. Τον αναγνωρίσατε;

Ενοικιαστήριο στο «χρυσό παλατάκι» της Πατούλη

2.000€ τον μήνα για όποιον θέλει τη μεζονέτα των 280 τ.μ.

Σύμφωνα με την αγγελία που δημοσιεύει το σάιτ Spitogatos, αλλά και από την έρευνα της «Espresso» σε μεσιτικό γραφείο των βορείων προαστίων, το σπίτι που κλέβει την παράσταση και βγάζει μάτι για τη χλιδή του ανήκει στη Μαρίνα Πατούλη, πρώην σύζυγο του περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη ενοικιάζεται αντί 2.000€ τον μήνα.

Αν και στην αγγελία, ως είθισται, δεν αποκαλύπτεται το όνομα της ξανθιάς ιδιοκτήτριάς του, το «χρυσό παλατάκι» είναι από μόνο του διάσημο και αναγνωρίσιμο σε όλο τον κόσμο, καθώς έχει φωτογραφηθεί πάρα πολλές φορές και έχει αναρτηθεί στα social media από τον ίδιο τον Γιώργο Πατούλη και τη Μαρίνα Πατούλη, και δεν ξεχνιέται με τίποτα για το μοναδικό και ξεχωριστό στιλ του.

Όπως αναφέρει η αγγελία, πρόκειται για μεζονέτα 280 τ.μ., κατασκευής του 1991, στην περιοχή της Πεύκης, πολυτελής και ανακαινισμένη, πρώτου ορόφου και δύο επιπέδων, με 4 υπνοδωμάτια (ένα master), 1 κουζίνα με εντοιχισμένες συσκευές, 2 μπάνια και 1 WC, συναγερμό, 2 θέσεις στάθμευσης και μοναδική θέα στο δάσος. Στο σπίτι επιτρέπονται τα κατοικίδια, καθώς είναι γνωστά η ευαισθησία και ο αγώνας της Μαρίνας Πατούλη για τα αδέσποτα.

Την παράσταση, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες της αγγελίας, κλέβουν η βασιλική, μαρμάρινη εσωτερική σκάλα και το master room, περίπου 40 τ.μ., με δικό του τζάκι, βεστιάριο και πολύ μεγάλο μπάνιο.

Στην κρεβατοκάμαρα, μάλιστα, έχουν παραμείνει οι βαριές με τα ριντό κουρτίνες, τα χειροποίητα περσικά χαλιά, αλλά και το king size κρεβάτι του πρώην ζεύγους, τα οποία παραμένουν στο σπίτι, αν φυσικά τα επιθυμούν όλα αυτά οι νέοι του ενοικιαστές.

Σε αυτό το σπίτι λοιπόν με την κλασική αισθητική και τις κιτς χρυσαφένιες πινελιές το ζεύγος Πατούλη έζησε για πολλά χρόνια μια ευτυχισμένη ζωή (μέχρι που έσκασαν οι θύελλες) με τον γιο του και στους καναπέδες του φωτογραφήθηκαν πολλοί διάσημοι, αλλά και η γλυκιά, αείμνηστη μητέρα του περιφερειάρχη Αττικής.

Σύμφωνα με τις παλιές φωτογραφίες που ανέβαζε το ζεύγος στο Instagram, από το σαλόνι μέχρι και την κουζίνα κυριαρχούν το χρυσό χρώμα και οι μπεζ λεπτομέρειες σε συνδυασμό με τους βασιλικούς καναπέδες και την κλασική τραπεζαρία σε ανοιχτόχρωμο ξύλο. Αξίζει να σημειωθεί πως η εξωστρεφής Μαρίνα Πατούλη είχε αναρτήσει αρκετά στιγμιότυπα από τις στιγμές που μαγείρευε στην κουζίνα της, αλλά και δίπλα στο πιάνο της, θέλοντας να μοιραστεί με τις φαν της ανέμελες οικογενειακές στιγμές…

Το ζεύγος Πατούλη μπορεί να πήρε μεγάλη δημοσιότητα και για το πολυσυζητημένο διαζύγιό του, αλλά ήρθε σε διάσταση και τελικά χώρισε – όχι στο σπίτι της Πεύκης, αλλά στο σπίτι που είχαν νοικιάσει και έμεναν στα νότια προάστια, και συγκεκριμένα στην περιοχή της Βούλας. Όπως φημολογείται, το «χρυσό παλατάκι» στην Πεύκη έμεινε στην κατοχή και την ιδιοκτησία της Μαρίνας Πατούλη και μετά τον χωρισμό της από τον περιφερειάρχη Αττικής. Αν και πλέον οι σχέσεις τους είναι άριστες για χάρη και του μοναχογιού τους, καθένας έχει τραβήξει τον δρόμο του. Ο περιφερειάρχης Αττικής πρόσφατα γιόρτασε τα γενέθλιά του με εκατοντάδες καλεσμένους σε γνωστό εστιατόριο στο City Link, που πολλοί το χαρακτήρισαν «προεκλογικό πάρτι», με βομβαρδισμό μηνυμάτων σε φίλους και γνωστούς, ενώ η Μαρίνα Πατούλη ετοιμάζεται να πάρει τη ρεβάνς το καλοκαίρι με την πολυτελή μπουτίκ ρούχων που ανοίγει σύντομα στη Μύκονο, με την ονομασία Princess Marina.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η



Μποζουκια Αθηνα