Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Ποια ηθοποιός και πρωταγωνίστρια πετυχημένης σειράς της σεζόν είναι η μικρούλα της...

Το χαριτωμένο κοριτσάκι που διασκέδαζε σε παιδικό πάρτι γενεθλίων μεγάλωσε και είναι καταξιωμένη ηθοποιός της χώρας μας.

Μιχάλης Αεράκης: Πρεμιέρα με τη σύζυγο και την αδελφή στο πλευρό του

Ο Μιχάλης Αεράκης έκανε πρεμιέρα με την παράσταση «Νίκος Ξυλούρης - Ο Αρχάγγελος της Κρήτης» στο Θέατρο Ήβη που πραγματεύεται τη ζωή του τραγουδιστή.

Γεννητούρια! Μανούλα για πρώτη φορά γνωστή ηθοποιός

Μαμά έγινε γνωστή ηθοποιός της χώρας μας! Έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο αγοράκι και αποκάλυψε το όνομα που θα του δώσουν

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Το «αντίο» του Γιώργου Βογιατζή στον Παπαθανασίου: «Άφησες ένα ανεξήγητο κενό στη ζωή μου»

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται εδώ και μέρες ο μεγάλος Ελληνας ηθοποιός Γιώργος Βογιατζής, ο οποίος με τον θάνατο του παγκοσμίου φήμης μουσικού Βαγγέλη Παπαθανασίου έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του, μια και ήταν ο καλύτερος φίλος του.

Ο σπουδαίος ηθοποιός, εδώ και εβδομάδες, βρισκόταν νυχθημερόν στο νοσοκομείο, δίπλα στον Vangelis, που έδινε μάχη με τον κορονοϊό σε ιδιωτική κλινική του Παρισιού. Άλλωστε ήταν και ο μόνος που γνώριζε για τη δύσκολη κατάσταση της υγείας του σπουδαίου Ελληνα μουσικοσυνθέτη και ο μόνος που είχε πρόσβαση σε αυτόν.

Ο Γιώργος Βογιατζής, μάλιστα, μας επιβεβαίωσε την είδηση ότι, από την ημέρα που πέθανε ο καλύτερος φίλος του Βαγγέλης Παπαθανασίου, βρίσκεται στο Παρίσι μαζί με τους συγγενείς του μουσικοσυνθέτη προκειμένου να διευθετηθούν όλες οι λεπτομέρειες της κηδείας του. Οι δυο σπουδαίοι και διεθνείς σταρ Ελληνες καλλιτέχνες γνωρίστηκαν στα μέσα της δεκαετίας του ’70, όταν άνοιξαν τα φτερά τους για διεθνή καριέρα. Έκτοτε δεν χώρισαν ούτε στιγμή.

Χαρακτηριστική είναι η ανάρτηση που έκανε ο Γιώργος Βογιατζής στο Instagram, θρηνώντας για τον χαμό του φίλου του: «Αγαπημένε μου Βαγγέλη. Μαζί κάναμε τον γύρο του ήλιου και πίσω μισό αιώνα. Μου ραγίζει την καρδιά που το ταξίδι μας σε αυτόν τον πλανήτη τελείωσε. Είσαι ελεύθερος τώρα να ταξιδέψεις με τα αστέρια και μέσα από το σύμπαν όπου ανήκες. Ησουν μεγαλύτερος από τη ζωή με κάθε έννοια της λέξης, τη μουσική, την τέχνη, την αγάπη, την καλοσύνη, την κατανόηση, και η γενναιοδωρία σου ήταν απεριόριστη. Ήσουν μοναδικός και η ανθρωπότητα σήμερα χάνει. Η συνεισφορά σου σε αυτόν τον κόσμο έχει εμπνεύσει και επηρεάσει τόσο πολλούς ανθρώπους από όλα τα στρώματα της ζωής… Ήσουν ένα υποδειγματικό άτομο που ποτέ δεν συμβιβάστηκε. Με αξιοθαύμαστη αυτοπεποίθηση για τον σκοπό σου σε αυτόν τον κόσμο, που ποτέ δεν θέλησε να ακολουθήσει τάσεις ή να κατηγοριοποιηθεί με μια ετικέτα, και το πέτυχες. Μέσα από τη μουσική και την τέχνη σου θα ζεις αιώνια. ήσουν μέρος της εκλεκτής οικογένειάς μου και ο κόσμος έχει γίνει πιο μοναχικός χωρίς εσένα. Νιώθω τυχερός και υπερήφανος που σε είχα τον καλύτερό μου φίλο όλα αυτά τα χρόνια. Έχεις αφήσει ένα ανεξήγητο κενό στη ζωή μου. Ήσουν ένας πραγματικός φίλος που ήδη μου λείπει πολύ. Πάντα αγαπημένος και ποτέ, μα ποτέ, ξεχασμένος».

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα