Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου, 2025

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Ελένη Κοκκίδου: «Σκυλομαμά» σε safe mode

Μια άνω τελεία στα επαγγελματικά της έβαλε η Ελένη...

Χριστούγεννα με εκπλήξεις* από το XMAS Calendar του opaponline.gr

Η Χριστουγεννιάτικη διάθεση μεγαλώνει ακόμα περισσότερο με το XMAS Calendar...

ΟΠΑΠ: Φρέσκια και δυναμική καμπάνια για το Υπεύθυνο Παιχνίδι με Χριστουγεννιάτικη διάθεση

Η προστασία των παικτών και η υπεύθυνη διασκέδαση στο...

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος αρνείται η κόρη του να αλλάξει επώνυμο

Αρνητικός δηλώνει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στην πρόθεση των γονιών της Καρολάιν να αλλάξουν το επώνυμο της μικρής Λυδίας, προκειμένου να μη συνδέεται το κοριτσάκι με το όνομα του δολοφόνου της μητέρας του.

Την αλλαγή του επωνύμου τής σχεδόν δύο ετών εγγονής του προανήγγειλε ο πατέρας της Καρολάιν, Ντέιβιντ Κράουτς, σε συνέντευξή του στη βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», λίγες ημέρες μετά την καταδίκη του 33χρονου πιλότου για τη δολοφονία της κόρης του, του σκύλου τους και την προσπάθεια εξαπάτησης των Αρχών.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έχει δυσανασχετήσει με την είδηση και φαίνεται να είναι αποφασισμένος να μπλοκάρει μία τέτοια απόφαση.

Ο δικηγόρος του συζυγοκτόνου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, σχολίασε στην τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το πρωινό»: «Χάθηκε η γονική επιμέλεια, αλλά δεν χάθηκε η πατρότητα. Δεν είναι τόσο απλή η διαδικασία για την αλλαγή του επωνύμου του παιδιού. Δεν είναι κάτι εύκολο να γίνει.

Χρειάζεται μια διαδικασία και να είναι και μεγάλο το παιδί. Είναι κάτι ιδιαίτερο… Η άποψή μου, η προσωπική, είναι πως δεν είναι ό,τι καλύτερο αυτή την περίοδο η αλλαγή του επωνύμου του παιδιού». Ο κ. Παπαϊωαννίδης αποκάλυψε, τέλος, πως ο 33χρονος πιλότος έχει σπάσει και έχει κλάψει αρκετές φορές μπροστά του.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...



Μποζουκια Αθηνα