Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου, 2026

Τέλος η αυτοεξορία της Ελεν ΝτιΤζένερις

Η 68χρονη τηλεπαρουσιάστρια ξόδεψε 22.850.000 ευρώ για να αγοράσει έπαυλη στη γειτονιά των διασήμων, στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνιας των ΗΠΑ.

Αποκαλύψεις στο «Να μ’αγαπάς»: Ο Άγγελος λέει στη Ζωή για τα συναισθήματά...

Πολλές και συγκλονιστικές οι εξελίξεις της σειράς «Να μ’αγαπάς».

LIVE στο «DOORS Live Art»

Ο επιδραστικός performer Constadinos Papadakis συναντά τον κορυφαίο συνθέτη και μαέστρο Δημήτρη Χάρμα στο απόλυτο live clubbing event, στη σκηνή του DOORS Live Art, απόψε Παρασκευή.

«Πάμε μια βόλτα;» με τη Λυμπεράκη

Μια νέα εκπομπή, αφιερωμένη στους ανθρώπους και στις ιστορίες τους, έρχεται στο πρόγραμμα του Mega.

Φεστιβάλ Καννών 2022: Οι Σταρ που έλαμψαν στην πρεμιέρα

Από το κόκκινο χαλί της πιο πολυαναμενόμενης ταινίας του Φεστιβάλ των Καννών δεν έλειψε κανείς.

Εκτός από την Κάια Γκέρμπερ, που έκλεψε τα φλας λόγω της ιδιότητάς της, το ενδιαφέρον των φωτογράφων μονοπώλησε η Ιζαμπέλ Γκουλάρ με το ιδιαίτερο ντεκολτέ από στρας της τουαλέτας του David Koma που επέλεξε για την πρεμιέρα του «Elvis», αλλά και η αμφιβόλου αισθητικής εμφάνιση της εγκυμονούσας Αντριάνα Λίμα με δημιουργία του Nicolas Jebranν που έμοιαζε να καλύπτει το σώμα της μετά βίας.

Τόσο όσο αποκαλυπτική ήταν επίσης η Κάιλι Μινόγκ, που διάλεξε Versace για την περίσταση, αλλά και η σύντροφος του Ρονάλντο, Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ, στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά τη γέννα. Η Ελσα Χοσκ θύμιζε Barbie μέσα στη φούξια δημιουργία του οίκου Valentino, ενώ η Σακίρα προτίμησε την ασφάλεια της απλής μαύρης στράπλες τουαλέτας, την οποία συνδύασε ατυχώς με διάφανα ψηλά γάντια και καλσόν.

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα βάλεις δεν θα τσαλακωθούν;»

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».

Χρύσπα: «Χώρισα μετά από 15 χρόνια γάμου, δεν το περίμενα. Έζησα το πένθος του χωρισμού»

Καλεσμένη της εκπομπής «Το πρωινό» η Χρύσπα αναφέρθηκε στο...