Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Ξέσπασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος: «Πνιγόμαστε στην πρώτη μεγάλη βροχή, τα μαύρα μας...

Στην έναρξη της εκπομπής «Buongiorno» της Πέμπτης όπως ήταν αναμενόμενο μίλησαν για την κακοκαιρία.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Κιμ Κατράλ: Παντρεύτηκε η «Σαμάνθα» του «Sex and the city» τον κατά...

Η Κιμ Κατράλ στα 69 της παντρεύτηκε τον σύντροφό της, Russel Thomas στο Λονδίνο. Η πρωταγωνίστρια του «Sex and the city» με τον νεότερο συνάδελφό της

Ευγενία Δημητροπούλου: «Δεν είμαι η μαμά με τα ινσταγκραμικά ταπεράκια»

Η Ευγενία Δημητροπούλου καλεσμένη της εκπομπής «Καλύτερα αργά» αναφέρθηκε στην κόρη της.

Οι κυρίες της σόουμπιζ ανεβάζουν τη θερμοκρασία στα ύψη ποζάροντας με μαγιό.

Καλοκαίριασε για τα καλά και τα κορίτσια της σόουμπιζ ανεβάζουν με τις εμφανίσεις τους ακόμη περισσότερο τη θερμοκρασία!

Πρώτη και καλύτερη η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, που κάνοντας ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, αλλά και από την πολύκροτη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, την οποία παρακολουθεί από την πρώτη ημέρα καθώς είναι εκ των βασικών μαρτύρων κατά του πρωταγωνιστή της τηλεόρασης και του θεάτρου, έσπευσε στην παραλία για μια ανάσα δροσιάς. Εκεί η δημοφιλής ηθοποιός τόλμησε και πόζαρε topless, και στη συνέχεια δημοσίευσε τα «πειστήρια» στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Φρόντισε δε να κρύψει με τα χέρια της το γυμνό της στήθος, ενώ στη λεζάντα της φωτογραφίας το φιλοσόφησε και λιγάκι γράφοντας στα αγγλικά: «Το μόνο που χρειάζομαι είναι λίγος χρόνος. Να πάω πίσω από τον ήλιο και να ρίξω το βάρος μου. Το μόνο που χρειάζομαι είναι μια γαλήνη σε αυτό το μυαλό. Μπορώ να γιορτάσω».

Από την άλλη, η Μάγκυ Χαραλαμπίδου, σταθερή αξία του καλοκαιριού, είχε πιο… σκαφάτη διάθεση, φροντίζοντας εν πλω να μας δείξει μπρος – πίσω τα πλούσια προσόντα της.

Και η Χριστίνα Κεφαλά, η πρώην παίκτρια του «Survivor», δεν πάει πίσω στις πρόσφατες εμφανίσεις με μαγιό, που κόβουν την ανάσα, με την ίδια να συνεχίζει απτόητη τις εξορμήσεις της σε παραλίες, παρά τα επικριτικά σχόλια για την απόβασή της στο Ντουμπάι πριν από μερικές εβδομάδες! Δεν είναι όμως το μοναδικό κορίτσι από ριάλιτι που μοιράζει καλοκαιρινά… εγκεφαλικά!

Βλέπετε, η Γαρυφαλλιά Καληφώνη, που την αποκαλούν και «Σκάρλετ Γιόχανσον του Αγρινίου» λόγω της ομοιότητάς της με τη χολιγουντιανή σταρ, μπορεί να έχει αφήσει εδώ και καιρό πίσω της τις αναμνήσεις της από το «GNTM», όμως φροντίζει να θυμίζει με το που έφτιαξε ο καιρός τα προσόντα που διαθέτει!

Δεν ήταν μόνο η Πηνελόπη Αναστασοπούλου που έκανε ένα break από τις υποχρεώσεις της για να βάλει φωτιά με τη σέξι εμφάνισή της, αλλά και η Αθηνά Οικονομάκου, η οποία πετάχτηκε μέχρι τις Σπέτσες και απόλαυσε το πάρτι που έκαναν στο κορμί της οι αχτίδες του ήλιου φορώντας ένα σούπερ σέξι μαγιό!

Όσο για το τι συμβαίνει στο νησί των ανέμων; Το μοντέλο Έλενα Μάρη έσπευσε να μας βάλει στο κλίμα του κοσμοπολίτικου νησιού, αράζοντας με σέξι διάθεση στις ξαπλώστρες γνωστού beach bar, χαρίζοντας έτσι άλλη μια τολμηρή πόζα της στους ακολούθους της που αδημονούν για τέτοιου είδους «δωράκια».

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η



Μποζουκια Αθηνα