Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου, 2026

Βρήκαμε τον Γιάννη Λάτσιο να βολτάρει στο κέντρο της Αθήνας

Ο Γιάννης Λάτσιος κομψά ντυμένος έκανε βόλτα στο κέντρο...

Η σόουμπιζ στη θεατρική αυλή της «Κυράς της Ρω»

Αποθέωση γνώρισε η «Κυρά της Ρω» στην πρεμιέρα της...

Τέλος η αυτοεξορία της Ελεν ΝτιΤζένερις

Η 68χρονη τηλεπαρουσιάστρια ξόδεψε 22.850.000 ευρώ για να αγοράσει έπαυλη στη γειτονιά των διασήμων, στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνιας των ΗΠΑ.

Αποκαλύψεις στο «Να μ’αγαπάς»: Ο Άγγελος λέει στη Ζωή για τα συναισθήματά...

Πολλές και συγκλονιστικές οι εξελίξεις της σειράς «Να μ’αγαπάς».

«Σασμός» και στον… Παράδεισο

Τρεις γοητευτικοί θεατρικοί ηθοποιοί, με μεγάλο «γκελ» στο γυναικείο τηλεοπτικό κοινό, παραμένουν στο άρμα του Alpha: Αργύρης Πανταζάρας, Τάσος Νούσιας, Λάζαρος Γεωργακόπουλος από τον «Σασμό» ολοκληρώνουν φέτος την παρουσία τους στον πρώτο κύκλο της επιτυχημένης σειράς και πάνε με φόρα στο νέο σίριαλ του σταθμoύ, τον «Παράδεισο των κυριών».

Έτσι τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα δούμε τον… Γεράσιμο Χριστογιάννη, τον Στεφανή Σταματάκη και τον Βλάση Καραπάνο ως επιχειρηματίες, εμπόρους και αφεντικά στην ολόφρεσκη σειρά μυθοπλασίας, που θα προβάλλεται καθημερινά στις 20.00, στη θέση της κομεντί «Ασε μας, ρε μαμά», με την Παναγιώτα Βλαντή και τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη.

Ουσιαστικά, πρόκειται για σειρά εποχής που διαδραματίζεται σε πολυκατάστημα στο κέντρο της Αθήνας τη δεκαετία του ’60, ενώ βασίζεται στο ιταλικό «Il paradiso delle signore». Ο Alpha εξασφάλισε τα δικαιώματα του συγκεκριμένου επιτυχημένου ιταλικού φορμάτ, με τις κυρίες αστiκών εύπορων περιοχών να συχνάζουν στο πολυκατάστημα της ευρωπαϊκής μόδας.

Η σειρά παρουσιάζει τη ζωή και την καθημερινότητα του ιδιοκτήτη αλλά και των εργαζομένων του καταστήματος, τις ίντριγκες, τα πάθη, τις επιτυχίες, τα κέρδη, τα χρέη και τους έρωτες σ’ αυτόν τον ναό της ομορφιάς. Πρόκειται δηλαδή για μια ρομαντική σειρά εποχής, που πρόκειται να προσαρμοστεί στα ελληνικά δεδομένα και να προβάλλεται τέσσερις φορές την εβδομάδα, στη ζώνη των 20.00.

Το σενάριο έχει αναλάβει έμπειρη ομάδα σεναριογράφων και μέσα σε αυτή φαίνεται να είναι η Δήμητρα Τσόλκα (σ.σ.: «Το σόι σου», «Σπίτι είναι»), ενώ το τιμόνι της σκηνοθεσίας κρατάει ο Γιάννης Βασιλειάδης. Εκείνος, μάλιστα, επιστρέφει στον σταθμό έναν χρόνο μετά την ολοκλήρωση της επιτυχημένης καθημερινής κωμωδίας «Έλα στη θέση μου».

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα βάλεις δεν θα τσαλακωθούν;»

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».

Κώστας Μακέδος: Καθηλωμένος εδώ και μήνες σε καρέκλα – Η μάχη με την παχυσαρκία

Μάχη με την παχυσαρκία δίνει ο Κώστας Μακέδος. Ο...