Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Η Κατερίνα Καινούργιου έκλεισε τα 39 και έβαλε πλώρη για… milf

«Ενας χρόνος πιο κοντά για να γίνω milf» έγραφε...

ΗΠΑ: Ποντικοί πειραματόζωα έσπασαν πλάκα με τους ερευνητές!

Ποντικοί εργαστηρίου που «τρέλαναν» τους ερευνητές κάνοντας επίτηδες λάθη...

Το μήνυμα της Μενεγάκη πριν από τις διακοπές του Πάσχα

Η ωραία Ελένη κάνει επικοινωνιακό παιχνίδι... στα μέσα κοινωνικής...

Βίαζε το βαφτιστήρι του από την ηλικία των 9 ετών έως τα...

Μια σοκαριστική υπόθεση βιασμού τριών παιδιών, ανάμεσα στα οποία...

Η Αγγελική Τσιόλα «βλέπει» εγκληματική ενέργεια πίσω από τον θάνατο του βρέφους

Την ώρα που οι Αρχές αναμένουν το κομβικό πόρισμα των δύο έμπειρων ιατροδικαστών για τους θανάτους της Μαλένας και της Ιριδας, εξίσου σημαντική κρίνεται η κατάθεση της ιατροδικαστού Αγγελικής Τσιόλα που ασχολήθηκε με την περίπτωση του βρέφους.

patra pispirigkou 2 1

Αν επιβεβαιωθούν οι δημοσιογραφικές πληροφορίες, η ιατροδικαστής αναμένεται να προκαλέσει αίσθηση με την κατάθεσή της, καθώς φέρεται ότι θέλει να προσθέσει επιπλέον παραμέτρους στην αρχική εκτίμησή της, η οποία περιλαμβάνεται στην έκθεση για την Ιριδα.

Αυτό που αναφέρουν οι πληροφορίες ότι θα προσθέσει η κυρία Τσιόλα είναι πως, κατά την κρίση της, πίσω από τον θάνατο του μωρού διαβλέπει εγκληματική ενέργεια! Οπως είναι λογικό, η προϊσταμένη της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πατρών δεν έχει τοποθετηθεί δημοσίως για το τι προτίθεται να καταθέσει, ωστόσο περιμένει το πόρισμα των ιατροδικαστών Νίκου Καρακούκη και Νίκου Καλόγρηα για να βάλει τη δική της παράμετρο, η οποία μπορεί να γίνει «καρφί» για κάποια πρόσωπα.

Την ίδια ώρα έχει ανοίξει ένας κύκλος αντιπαράθεσης αναφορικά με τη σχολική τσάντα της Τζωρτζίνας και το πώς κατέληξε στο γραφείο της ανακρίτριας από τα χέρια του δικηγόρου συγγενών της σπιτονοικοκυράς Ανδρέα Θεοδωρόπουλου. Μάλιστα, η διαδικασία που ακολουθήθηκε έχει θορυβήσει κύκλους της Δικαιοσύνης και κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει ζητήσει επίσημη ενημέρωση ο επικεφαλής της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου Βασίλης Πλιώτας για να διαπιστωθεί τι συνέβη με την είσοδο των δικηγόρων της σπιτονοικοκυράς στο σπίτι του ζεύγους ΠισπιρίγκουΔασκαλάκη. Άλλωστε, ο τρόπος με τον οποίο κατέληξε η τσάντα στην ανακρίτρια κάνει τον συνήγορο της Ρούλας Πισπιρίγκου να αμφισβητεί την αξία του περιεχομένου της.

patra 4 3

«Η αποδεικτική αξία του περιεχομένου της τσάντας είναι ανύπαρκτη, είναι στοιχεία που δεν ελήφθησαν από τα αρμόδια όργανα με τη σωστή διαδικασία και για τέσσερις μέρες ήταν στην κατοχή αγνώστων υπό άγνωστες συνθήκες. Δεν υπάρχει στοιχείο που να επιβεβαιώνει την αξία τους, δεν ξέρουμε καν αν είναι του παιδιού η ζωγραφιά ή τα άλλα κείμενα. Έχουν αποκτηθεί με παράνομη πράξη» είπε χαρακτηριστικά ο Όθων Παπαδόπουλος.

IMG 7684

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε ο δικηγόρος Δημήτρης Καράμπελας που εκπροσωπεί τον Μάνο Δασκαλάκη, ο οποίος δήλωσε: «Αυτά τα πράγματα δεν είναι σοβαρά. Έμεινε στα χέρια του ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο. Ποιος ξέρει τι προσθήκες, τι αφαιρέσεις μπορεί να έχουν γίνει στο περιεχόμενο της τσάντας…»

Στο μεταξύ, αναφορικά με το σπίτι της σπιτονοικοκυράς, ένας γείτονας περιέγραψε πώς κινούνταν το πρώην ζευγάρι στο ακίνητο: «Oτι μπαινόβγαιναν όλοι στον πρώτο και τον δεύτερο όροφο, αυτό το ξέρει όλη η γειτονιά. Δεν είδαμε να μετακινούνται αντικείμενα. Μία εβδομάδα πριν από τη σύλληψη της κυρίας Πισπιρίγκου, η αδελφή της ανεβοκατέβαινε συνέχεια στον πρώτο όροφο, εκεί όπου είχε το στούντιο ο κ. Δασκαλάκης».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«TV Queen»: Το νέο ξινό φρούτο που σερβίρει στο Open ο Νίκος Κοκλώνης

Aυτό το ριάλιτι δίχως άλλο μόνο ο... Μένιος Φουρθιώτης...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Ιωσήφ αντικρίζει πρώτη φορά τον Σίμο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του συνταξιούχου στη Σάμο!

Επειτα από σχεδόν 21 μήνες εξιχνιάστηκε από την Αστυνομία...

Απόπειρα δολοφονίας αρχινονού έξω από την πίστα της Λιόλιου

Σε διαρκή πόλεμο για την ηγεμονία της νύχτας βρίσκεται...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...