Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Το «Σόι σου»: Αποσπάσματα από το αποψινό διπλό επεισόδιο

Το «Σόι σου» έρχεται απόψε με νέο διπλό επεισόδιο.

Βάσια Τριφύλλη: Για φαγητό με την κόρη της

Η Βάσια Τριφύλλη βγήκε για φαγητό με την κόρη της, Βερόνικα και πόζαραν για αναμνηστικές φωτογραφίες τις οποίες η κόρη της ηθοποιού δημοσίευσε στο facebook.

Κακοκαιρία: Πλημμύρισε όλη η Ελλάδα – Δραματικές διασώσεις σε Μάνδρα, Νέα Πέραμο...

Η κακοκαιρία Byron σαρώνει τη χώρα αφήνοντας πίσω της πλημμυρισμένους δρόμους, εγκλωβισμούς και σοβαρές καταστροφές.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Ράνια Θρασκιά: Συζητάει με δύο κανάλια – Θέλει εκπομπή μόνο ως… ψυχολόγος

Η Ράνια Θρασκιά επιστρέφει ως κεντρική παρουσιάστρια τη σεζόν 2022-2023. Σε ποιο κανάλι ετοιμάζεται να πει το «ναι» η 48χρονη ξανθιά Θεσσαλονικιά, την οποία φέτος οι τηλεθεατές βλέπουν στο μαγκαζίνο «Dot.» του ΣΚΑΙ με τους Νάντια Μπουλέ και Μίνωα Θεοχάρη, έχοντας το «χαρτοφυλάκιο» οικογενειακών θεμάτων;

Σύμφωνα με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, δύο είναι τα κανάλια που έχουν πλησιάσει τη Θρασκιά. Ωστόσο, εκείνη είναι ξεκάθαρη ότι θα απαντήσει θετικά μόνο αν αναλάβει εκπομπή η οποία θα έχει θεματολογία που θα αφορά την ψυχική υγεία και τη βελτίωση του ανθρώπου.

Μάλιστα, σε αυτό έχει αφιερώσει και μεγάλο κομμάτι της ζωής της, αφού έχει ιδρύσει από τον Σεπτέμβριο του 2018 το Κέντρο Προσωπικής και Οικογενειακής Εξέλιξης – Ράνια Θρασκιά στο Νέο Ψυχικό. Η Ράνια Θρασκιά έχει πάρει μεταπτυχιακό τίτλο στην Κλινική και Κοινοτική Ψυχολογία από το Πανεπιστήμιο East London.

Ως μητέρα δύο παιδιών έχει αφοσιωθεί τα τελευταία χρόνια στη φροντίδα των αγοριών της μετά το διαζύγιό της από τον οδοντίατρο Ανδρέα Φωτόπουλο. Πρόκειται για το δεύτερο διαζύγιό της, αφού ο πρώτος σύντομος γάμος ήταν με τον δημοσιογράφο και νυν πρόεδρο της ΕΡΤ Κωνσταντίνο Ζούλα.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

Αγνώριστος ο ηθοποιός πριν από 34 χρόνια

Ο νεαρός της φωτογραφίας είναι καταξιωμένος ηθοποιός της χώρας μας. Τον αναγνωρίσατε;

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.




Μποζουκια Αθηνα