Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου, 2025

«Να μ’αγαπάς»: Ρεκόρ σεζόν και πρωτιά σε σύνολο και δυναμικό κοινό

Οι εξελίξεις, το σενάριο και οι συγκλονιστικές ερμηνείες των πρωταγωνιστών της καθημερινής σειράς του Alpha «Να μ’ αγαπάς», έκαναν

Δημήτρης Γιώτης: Γιορτάζει 20 χρόνια στη δισκογραφία με νέο τραγούδι του Κυριάκου...

Με μία μπαλάντα, που σε κερδίζει από το πρώτο της άκουσμα, κάνει δυναμικό come back στη δισκογραφία, o Δημήτρης Γιώτης.

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Ελένη Κοκκίδου: «Σκυλομαμά» σε safe mode

Μια άνω τελεία στα επαγγελματικά της έβαλε η Ελένη...

Δολοφονία Άλκη: 12 χούλιγκαν στο σκαμνί

Άνοιξε ο δρόμος για την παραπομπή σε δίκη των 12 χούλιγκαν που κατηγορούνται για τη δολοφονία του 19χρονου φιλάθλου του Αρη, Άλκη Καμπανού, και είναι ήδη προφυλακισμένοι, καθώς η 7η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης ολοκλήρωσε την ανάκριση και διαβίβασε την ογκωδέστατη δικογραφία στον αρμόδιο εισαγγελέα, ο οποίος θα υποβάλει στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών πρόταση για την παραπομπή των κατηγορουμένων σε δίκη με κατηγορίες για ανθρωποκτονία με δόλο τετελεσμένη και σε απόπειρα, καθώς και άλλα αδικήματα.

Η δικογραφία περιλαμβάνει μαρτυρικές καταθέσεις, εξετάσεις DNA, άρσεις απορρήτου επικοινωνιών, οπτικοακουστικό υλικό από κάμερες, ψηφιακή πραγματογνωμοσύνη και άλλα αποδεικτικά στοιχεία. Πάντως, από την ανάκριση, που διήρκεσε τέσσερις μήνες, δεν προέκυψαν νέα στοιχεία σε βάρος άλλων προσώπων.

Υπενθυμίζεται πως ο 19χρονος Άλκης Καμπανός είχε χάσει τη ζωή του τα ξημερώματα της 1ης Φεβρουαρίου σε ενέδρα από οπαδούς του ΠΑΟΚ στην περιοχή Χαριλάου, κατά την οποία τραυματίστηκαν και φίλοι του. Με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης της δικαστικής έρευνας για τη δολοφονία του παιδιού του, ο πατέρας του αδικοχαμένου Άλκη δήλωσε στο thesstoday.gr:

«Δεν ξέρω πώς θα νιώσω όταν αντικρίσω τους δολοφόνους του παιδιού μου απέναντί μου. Oλες οι εικόνες είναι ακόμη νωπές στο μυαλό μου. Δεν ξέρω πώς θα αισθανθώ, δεν νιώθω έτοιμος. Θέλω να μάθω αν έχουν μετανιώσει, κι αν έχουν καταλάβει τι κακό έχουν κάνει στην οικογένειά μας». Και συμπλήρωσε:

«Ευχαριστώ θερμά τους θεσμούς του κράτους που έδρασαν πολύ γρήγορα. Eπεσαν όλοι με τα μούτρα πάνω στο παιδί μου, ώστε να μάθουμε τι συνέβη. Εγώ ζητάω μόνο τη δικαίωση του παιδιού μου, αλλά και για όλα τα παιδιά που δολοφονήθηκαν. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο. Πιστεύω στη Δικαιοσύνη. Ξέρει πολύ καλά τη δουλειά της».

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο πατέρας του Άλκη στη μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη, η οποία δολοφονήθηκε από τους βιαστές της.

«Οι δράστες που κόβουν το νήμα της ζωής νεαρών παιδιών δεν μπορούν να καταλάβουν πως όταν χάνεται ένα παιδί από μία οικογένεια είναι σαν οικογενειοκτονία, σαν να καταστρέφονται όλα τα μέλη της. Και εμείς καταστραφήκαμε…» επισήμανε.

Από τον Φεβρουάριο έως και σήμερα ο κ. Καμπανός έχει συμμετάσχει σε δεκάδες εκδηλώσεις κατά της οπαδικής βίας.

«Πρέπει να απομονώσουμε αυτές τις δραματικές ενέργειες. Είναι χαζά πράγματα αυτά. Χάνονται ζωές για μία ομάδα. Ο φανατισμός σε κάθε περίπτωση είναι ακραίος, ικανός μέχρι και να στερήσει τη ζωή ενός παιδιού. Το μόνο που έχω να πω στους δράστες είναι συλλυπητήρια που δεν γνώρισαν τον Αλκη, για να καταλάβουν πόσο καλό παιδί ήταν και να γίνουν φίλοι, όχι να τον σκοτώσουν» τονίζει.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...




Μποζουκια Αθηνα