Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Άφαντη η Ναταλία Λιονάκη – Πέταξε τα ράσα ή αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας;

Η Ναταλία Λιονάκη έχει αφήσει τα εγκόσμια τα τελευταία χρόνια και έγινε μοναχή Φεβρωνία και βρίσκεται στην Αφρική.

Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας: «Δεν μπορεί να παραλύει μια οικονομία επειδή βρέχει»

Ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» ξέσπασε με τις πλημμύρες λόγω της κακοκαιρίας.

«Τσακώσαμε» την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ στο κέντρο της Αθήνας – Δείτε πόσο κοστίζει...

Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ τρέχει και δε φτάνει από τότε που ήρθε στη χώρα μας καθώς η θέση της πρέσβειρας των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα είναι απαιτητική και με πολλές υποχρεώσεις.

Χώρισαν μια ανάσα από τα Χριστούγεννα – Αυλαία στη σχέση ζευγαριού της...

Από κοινού αντιλήφθηκαν πως η σχέση ολοκληρώθηκε και αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Η συγκινητική εξομολόγηση της Μαγγίρα: «Το μυαλό μου, για να ξεπεράσει αυτό που ζούσα, το διέγραψε»

Η Μπέττυ Μαγγίρα προέβη σε μια συγκινητική εξομολόγηση κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα;».

«Και γω είμαι από τους ανθρώπους που έχω αποβάλλει ότι κακό υπήρξε στη ζωή μου από την άποψη του μπούλινγκ. Γιατί και γω έχω δεχθεί μπούλινγκ, όταν ήμουν μικρή είχα στραβισμό και το ένα μου μάτι ήταν εδώ ενώ το άλλο ήταν εδώ. Μου έκλειναν το μάτι το καλό για να δυναμώσει το άλλο και να κεντράρει, φορούσα γυαλιά, ήμουν πάρα πολύ αδύνατη και με φώναζαν Αιθιοπία, Μπετόβεν.

Το μυαλό μου, λοιπόν, για να να αντέξει να ξεπεράσει αυτό που ζούσα το διέγραψε. Δηλαδή έχω ένα κενό μνήμης από την πρώτη δημοτικού μέχρι και την τετάρτη δημοτικού. Θυμάμαι κάποια χαρακτηριστικά στο νηπιαγωγείο.

Φαντάσου τι άκουγα! Ήμουν πολύ αδύνατη, Αιθιοπία, Μπετόβεν, τα πάντα… Το έχει αποβάλλει η μνήμη μου. Το διέγραψα για να μπορέσω να προστατευτώ σαν παιδί. Είναι τρομερό».




spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.



Μποζουκια Αθηνα