Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Η Κατερίνα Καινούργιου έκλεισε τα 39 και έβαλε πλώρη για… milf

«Ενας χρόνος πιο κοντά για να γίνω milf» έγραφε...

ΗΠΑ: Ποντικοί πειραματόζωα έσπασαν πλάκα με τους ερευνητές!

Ποντικοί εργαστηρίου που «τρέλαναν» τους ερευνητές κάνοντας επίτηδες λάθη...

Το μήνυμα της Μενεγάκη πριν από τις διακοπές του Πάσχα

Η ωραία Ελένη κάνει επικοινωνιακό παιχνίδι... στα μέσα κοινωνικής...

Βίαζε το βαφτιστήρι του από την ηλικία των 9 ετών έως τα...

Μια σοκαριστική υπόθεση βιασμού τριών παιδιών, ανάμεσα στα οποία...

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 7 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ: Προσαρμοστείτε στο νέο κλίμα που επικρατεί και ξεπεράστε τις ασύμφορες και βλαπτικές προσκολλήσεις σας σε πράγματα και συνήθειες, φροντίζοντας παράλληλα την υγεία και την εργασία σας. Oταν κάτι σας εκνευρίζει, προσπαθήστε να το εξηγήσετε με λόγια και όχι με σιωπή.

ΤΑΥΡΟΣ: Εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία για οικονομική ή επαγγελματική ανάκαμψη, χωρίς να είστε αφηρημένοι όταν διαπραγματεύεστε κάτι σημαντικό για το μέλλον σας. Χρησιμοποιήστε τον χρόνο σας με τέτοιον τρόπο, ώστε να τα προλαβαίνετε όλα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μείνετε εγκρατείς, διαλλακτικοί και αρκεστείτε σε αυτό που μπορείτε να έχετε, καθώς υπάρχει ακόμα στενότητα στα οικονομικά σας και ίσως δεν έχετε ακόμα τα περιθώρια που χρειάζεστε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κάτι που σας ενδιαφέρει πολύ θα μπορέσετε να το πετύχετε, αρκεί να πιστέψετε στον εαυτό σας και να μη χάνετε τις ελπίδες σας στο μέλλον, επειδή το παρόν είναι δύσκολο. Τολμήστε να ικανοποιήσετε τουλάχιστον τις βασικές σας επιθυμίες.

ΛΕΩΝ: Αποφύγετε κάθε ρίσκο τώρα που είναι δύσκολη περίοδος για ανοίγματα και φτιάξτε ένα σταθερό πρόγραμμα που θα σας βοηθήσει στην αντιμετώπιση των προβλημάτων σας. Η εμπλοκή σας σε σχόλια και λόγια που γίνονται στον χώρο της εργασίας σας δεν σας βοηθάει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Γίνονται κάποιες σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας, αλλά ακόμα δεν έχουν διαμορφωθεί πλήρως και πιθανόν να επηρεαστείτε ποικιλοτρόπως από οικονομικά και ψυχολογικά γεγονότα. Κάντε τις κατάλληλες κινήσεις και αφήστε τον χρόνο να δουλέψει για εσάς.

ΖΥΓΟΣ: Κάντε μια καινούργια αρχή με περισσότερη αυτοπεποίθηση, αντιμετωπίζοντας λογικά και ψύχραιμα τις καταστάσεις, προτιμώντας τη δράση από τις πολλές σκέψεις, για να μη χάνετε πολύτιμο χρόνο. Να είστε σίγουροι για τις αποφάσεις που παίρνετε, ώστε μετά να μη το μετανιώσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην αναλάβετε καινούργιες ευθύνες αν δεν είστε σίγουροι ότι μπορείτε να αντεπεξέλθετε μακροπρόθεσμα, γιατί υπάρχει κίνδυνος να διαφωνήσετε με δικούς σας ανθρώπους ή με τους συνεργάτες σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ερωτικά θα ζήσετε με ένταση, αλλά μπορείτε να αξιοποιήσετε μια γνωριμία ή να αποφύγετε μια ρήξη. Φανείτε συνεργάσιμοι σε λογικές προτάσεις και μη ριψοκινδυνεύσετε για ιδέες άλλων. Τολμήστε αλλαγές που θα δώσουν καινούργιο νόημα στην ερωτική σας ζωή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δείξτε προνοητικότητα για τα οικονομικά σας, καθώς η διάλυση μιας συνεργασίας, επαγγελματικής ή συναισθηματικής, είναι πιθανό να μην αποφευχθεί, αλλά θα είναι για καλό. Μην παρασυρθείτε σε εργασίες που θα καθυστερήσουν την επαγγελματική σας εξέλιξη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μπορεί να είναι μια μεταβατική περίοδος που σας διευκολύνει στη διευθέτηση των υποθέσεών σας, ωστόσο θα επηρεαστείτε αρκετά από τις δυσκολίες που θα συναντήσετε. Διεκδικήστε αυτά που θέλετε και μην περιμένετε από τους άλλους να μαντέψουν τις επιθυμίες σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Διευθετήστε οικονομικές εκκρεμότητες και προσπαθήστε να είστε εγκρατείς, χωρίς να σας πιάνει πανικός, γιατί υπάρχουν πολλοί τρόποι που μπορούν να σας βγάλουν από το αδιέξοδο. Ερμηνεύστε με κατανόηση την απόμακρη στάση ενός αγαπημένου σας φίλου.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

«TV Queen»: Το νέο ξινό φρούτο που σερβίρει στο Open ο Νίκος Κοκλώνης

Aυτό το ριάλιτι δίχως άλλο μόνο ο... Μένιος Φουρθιώτης...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του συνταξιούχου στη Σάμο!

Επειτα από σχεδόν 21 μήνες εξιχνιάστηκε από την Αστυνομία...

Μάκης Δελαπόρτας: Βατερλό στις εκλογές του ΤΑΣΕΗ! – Τον πέταξαν εκτός Δ.Σ. οι… συνάδελφοί του!

Εκτός Δ.Σ. ο γνωστός ηθοποιός Μάκης Δελαπόρτας, μετά και...

Απόπειρα δολοφονίας αρχινονού έξω από την πίστα της Λιόλιου

Σε διαρκή πόλεμο για την ηγεμονία της νύχτας βρίσκεται...