Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Η Κατερίνα Καινούργιου έκλεισε τα 39 και έβαλε πλώρη για… milf

«Ενας χρόνος πιο κοντά για να γίνω milf» έγραφε...

ΗΠΑ: Ποντικοί πειραματόζωα έσπασαν πλάκα με τους ερευνητές!

Ποντικοί εργαστηρίου που «τρέλαναν» τους ερευνητές κάνοντας επίτηδες λάθη...

Το μήνυμα της Μενεγάκη πριν από τις διακοπές του Πάσχα

Η ωραία Ελένη κάνει επικοινωνιακό παιχνίδι... στα μέσα κοινωνικής...

Βίαζε το βαφτιστήρι του από την ηλικία των 9 ετών έως τα...

Μια σοκαριστική υπόθεση βιασμού τριών παιδιών, ανάμεσα στα οποία...

1821 στη Νέα Υόρκη με Εύζωνες, χαρλεάδες «Leventes» και σέξι dj!

Εύζωνες της Προεδρικής Φρουράς, δημοτικά τραγούδια, γαλανόλευκες σημαίες, χαρλεάδες «Leventes», σέξι dj με καυτό σορτσάκι να καβαλά δίτροχες κούκλες, ελληνικό φαγητό στο εστιατόριο Avra Madison, στο Σέντραλ Παρκ, πολυτελής δεξίωση στο «Νew York Hilton», αλλά και… Μαρίνα Πατούλη!

Αυτό ήταν το «μενού» της παρέλασης της ομογένειας στην καρδιά του Μανχάταν για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου, με την 5η Λεωφόρο να θυμίζει Ελλάδα!

Τρία χρόνια μετά την τελευταία παρέλαση -λόγω της πανδημίας που παρέλυσε τους μηχανισμούς των ανοιχτών εκδηλώσεων- η ομογένεια επέστρεψε με μια μεγαλειώδη παρέλαση σε έναν από τους πιο φημισμένους δρόμους του Μανχάταν, με τους βουλευτές Σάββα Αναστασιάδη (Ν.Δ. – πρόεδρος της Επιτροπής Αποδήμων), Θεοδώρα Τζάκρη (ΣΥΡΙΖΑ) και Ευαγγελία Λιακούλη (ΠΑΣΟΚ) να δίνουν το «παρών»! Μαζί τους ήταν ο υφυπουργός Εξωτερικών Ανδρέας Κατσανιώτης και ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτης Σχοινάς.

FUhUSSKWIAAuztE FUhlfEoWAAAycVT

Πάνω από 80 σύλλογοι, σωματεία και κοινότητες απηύθυναν ευρύ κάλεσμα στα μέλη τους, με αποτέλεσμα 30.000 Ελληνοαμερικανοί κάθε ηλικίας να παρελάσουν στην αμερικανική μεγαλούπολη, η οποία ήταν ντυμένη στα γαλανόλευκα, με το μήνυμα που έστειλαν να είναι ξεκάθαρο: Ο Ελληνισμός είναι «παρών»!

Ανάμεσά τους, οι μεγάλοι τελετάρχες, όπως ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος, το Ελληνικό Συμβούλιο (Hellenic Caucus) του Κογκρέσου, με εκπροσώπηση από τη συμπρόεδρό του Κάρολιν Μαλόνι, η ομογενής βουλευτής της Νέας Υόρκης Νικόλ Μαλλιωτάκη και η χρυσή μας ολυμπιονίκης Φανή Χαλκιά. Ακόμη και η Μαρίνα Πατούλη παρέλασε ως επίτιμη καλεσμένη!

anastasiadis

«Είναι μια πολύ μεγάλη τιμή για εμένα. Ο πατέρας μου ήρθε σε αυτήν τη χώρα ως ένας φτωχός μετανάστης και τώρα η κόρη του δεν είναι μόνο ομοσπονδιακή βουλευτής αλλά παρέλασε στην 5η Λεωφόρο ως μεγάλη τελετάρχης της ελληνικής παρέλασης. Είμαι πολύ περήφανη για την κληρονομιά μας, για τη συνεισφορά της ελληνοαμερικανικής κοινότητας σε αυτή» δήλωσε περήφανη η Νικόλ Μαλλιωτάκη.

IMG 5A101626F57C 1 scaled

«Παρακολούθησα τη μεγαλειώδη παρέλαση των Ελλήνων της Νέας Υόρκης. Μία γιορτή του Ελληνισμού με χιλιάδες κόσμου, ενήλικες και παιδιά, να παρελαύνει στην 5η Λεωφόρο. Νωρίτερα τελέστηκε η πανηγυρική δοξολογία για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου, στον Καθεδρικό Ναό της Αγίας Τριάδας στο Μανχάταν, χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου Αμερικής κ. Ελπιδοφόρου. Ηταν μία συγκλονιστική εμπειρία» λέει στη στήλη ο πρόεδρος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Ελληνισμού της Διασποράς της Βουλής και βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης Σάββας Αναστασιάδης.

Οι Ελληνες βουλευτέςπαρέστησαν και στη δοξολογία στον Καθεδρικό Ναό της Αγίας Τριάδας το πρωί της Κυριακής, ενώ το βράδυ του Σαββάτου είχε προηγηθεί το επίσημο δείπνο, με ελληνικούς χορούς και τραγούδια στο «Χίλτον» της Νέας Υόρκης, παρουσία του γερουσιαστή Ρόμπερτ Μενέντεζ.

Στα… παραλειπόμενα της παρέλασης, αυτή που έκλεψε την παράσταση ήταν η dj Αντζελα Παντελή, που άφησε το Ντουμπάι και επέστρεψε στη «βάση» της στη Νέα Υόρκη για να δώσει το «παρών»! Η διάσημη Ελληνίδα dj εμφανίστηκε με καυτό σορτσάκι και μπότες μαζί με τα μέλη της Λέσχης Χαρλεάδων «Leventes» και δεν παρέλειψε να ποζάρει με ναζιάρικη διάθεση πάνω στις μηχανές κρατώντας ελληνικές σημαίες!

patouli

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«TV Queen»: Το νέο ξινό φρούτο που σερβίρει στο Open ο Νίκος Κοκλώνης

Aυτό το ριάλιτι δίχως άλλο μόνο ο... Μένιος Φουρθιώτης...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Ιωσήφ αντικρίζει πρώτη φορά τον Σίμο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του συνταξιούχου στη Σάμο!

Επειτα από σχεδόν 21 μήνες εξιχνιάστηκε από την Αστυνομία...

Απόπειρα δολοφονίας αρχινονού έξω από την πίστα της Λιόλιου

Σε διαρκή πόλεμο για την ηγεμονία της νύχτας βρίσκεται...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...