Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Μιχάλης Αεράκης: Πρεμιέρα με τη σύζυγο και την αδελφή στο πλευρό του

Ο Μιχάλης Αεράκης έκανε πρεμιέρα με την παράσταση «Νίκος Ξυλούρης - Ο Αρχάγγελος της Κρήτης» στο Θέατρο Ήβη που πραγματεύεται τη ζωή του τραγουδιστή.

Γεννητούρια! Μανούλα για πρώτη φορά γνωστή ηθοποιός

Μαμά έγινε γνωστή ηθοποιός της χώρας μας! Έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο αγοράκι και αποκάλυψε το όνομα που θα του δώσουν

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Τρόμος στην πιάτσα των ομοφυλόφιλων – Το Ζάππειο μετατράπηκε σε πάρκο εύρεσης...

Αγριοι ξυλοδαρμοί και τρόμος λίγα μόλις μέτρα από το...

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου χωρίς μάσκα στη γιορτή υιοθεσίας ζώων

Στη γιορτή υιοθεσίας ζώων που οργανώθηκε στον κήπο του Ζαππείου Μεγάρου από το φιλοζωικό και πολιτιστικό σωματείο «ΑΓΑΠΗ» παρευρέθηκε η Ιωάννα Παλιοσπύρου, πραγματοποιώντας έτσι μία από τις πρώτες κοσμικές εμφανίσεις της χωρίς τη μάσκα.

Η 36χρονη γυναίκα, η οποία στα τέλη Απριλίου έδειξε πρώτη φορά το πρόσωπό της μετά τις πολλαπλές επεμβάσεις για την αποκατάσταση των εγκαυμάτων της σε τηλεοπτική συνέντευξη στους «Πρωταγωνιστές», πλέον συνεχίζει τη ζωή της έχοντας κοντά της πολλούς ανθρώπους που τη στηρίζουν.

Μεταξύ αυτών είναι, φυσικά, η Αννίτα Ναθαναήλ, την οποία και συνόδευσε στη φιλοζωική εκδήλωση, αποφεύγοντας ωστόσο να κάνει δηλώσεις στις κάμερες. «Η Ιωάννα αισθάνεται υπέροχα και είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ που πρέπει να δώσουμε στον κόσμο που την αγκάλιασε και την αποδέχτηκε, που θεωρεί την εικόνα της φυσιολογική» δήλωσε από την πλευρά της η Αννίτα Ναθαναήλ, η οποία έκανε και την παρουσίαση της γιορτής υιοθεσίας μαζί με τον Κώστα Σόμμερ.

Στο πλαίσιο του event πραγματοποιήθηκε μια πολυσυλλεκτική επίδειξη μόδας με τη συμμετοχή αγαπημένων celebrities σε ρόλο μοντέλων, οι οποίοι φορούσαν δημιουργίες γνωστών σχεδιαστών όπως του Mr. Celebrity Skin Δημήτρη Στρέπκου, του Βασίλη Ζούλια, της Αθηνάς Τρανούλη, της Δάφνης Βαλέντε κ.ά. Δεν επρόκειτο, όμως, απλώς για ένα fashion show, αφού τα μοντέλα, μεταξύ των οποίων ήταν η Κατερίνα Τσάβαλου, η Ναταλία Δραγούμη και ο Κωνσταντίνος Φραντζής, κρατούσαν στην αγκαλιά τους σκυλάκια που αναζητούν το παντοτινό τους σπίτι κι έναν άνθρωπο να τα φροντίζει.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα