Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου, 2025

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

Σταμάτης Κραουνάκης: Η έκπληξη που συγκίνησε on air τον συνθέτη – «Δεν θα κλάψω»

Ο Σταμάτης Κραουνάκης ήταν καλεσμένος της εκπομπής «Ενώπιος ενωπίω» και μεταξύ άλλων δέχτηκε μια έκπληξη που τον συγκίνησε καθώς είδε τη μητέρα του να μιλάει για εκείνον.

«Η μάνα μου δεν ήταν σκληρή, αλλά ήταν τρελή! Ήταν περιπετειώδης φύση και θα πω κάτι πάρα πολύ τρελό αυτή τη στιγμή. Όταν ο πατέρας μου έχασε τα πάντα, η μάνα μου πήρε διαζύγιο για να πάρει το πατρικό της και να σώσει ένα τμήμα της περιουσίας. Ως κόρη στρατιωτικού και να έχει στοιχεία από τη σύνταξη, από τα οποία πήγε και ψώνισε σε αυτή την ωραία περιοχή που έχουμε τώρα όλοι καταφύγιο εκεί στα Μεσόγεια. Ήταν πολύ δυνατή γυναίκα και δεν μάσησε ποτέ», είπε.

Στη συνέχεια προβλήθηκε το βίντεο με τη μητέρα του που του έλεγε: «Σου εύχομαι, Σταμάτη μου, μέσα από την ψυχή μου ότι καλύτερο στη ζωή σου. Σε ευχαριστώ. Έχω χρυσά γεράματα και σου εύχομαι πάντα να προσφέρεις, έτσι όπως είσαι γεννημένος να προσφέρεις. Αγάπη μου γλυκιά να σου χαρίζει η ζωή ότι καλύτερο».

0731_stamatis_kraoynakis_26032018

Φανερά συγκινημένος σχολίασε: «Ουάου! Δεν θα κλάψω σήμερα, σας το υπόσχομαι. Είναι πολύ θεάρα η mammy, οκ! Εντάξει! Χαίρομαι που είναι υγιής και την έχουμε παρέα μας και κάνουμε τρελά γέλια όταν βρισκόμαστε όλη η οικογένεια μαζί».

https://www.youtube.com/watch?time_continue=115&v=uVWX9fsA-No&feature=emb_title

Σειρά να μιλήσει για εκείνον είχε η αδελφή του, Δέσποινα που είναι όλα αυτά τα χρόνια η στενή του συνεργάτιδα.




spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος




Μποζουκια Αθηνα