Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου, 2025

Η Άντζυ Λουπέσκου μιλά αποκλειστικά στην «Espresso» για την περιβόητη συνέντευξη με...

Η «σιδηρά κυρία» της διαίσθησης, ψυχολόγος και κλινική υπνοθεραπεύτρια Αντζυ Λουπέσκου, μιλά για πρώτη φορά, μέσα από την «Espresso», για τον σάλο που προκάλεσε η συνέντευξη του Πάνου Ρούτσι στην τηλεοπτική της εκπομπή «Το ταξίδι της ζωής».

Γιορτινό styling από τον Λάκη Γαβαλά στο MadWalk Gifting Lounge by ΣΚΡΑΤΣ...

Τι θα φορεθεί φέτος τις γιορτές; Η ερώτηση που κυριαρχεί...

Μαρίνα Ψάλτη για «Άγιο έρωτα»: «Κλείνει ένας κύκλος. Το αγάπησα πολύ αυτό...

Η Μαρίνα Ψάλτη μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τον ρόλο της στη σειρά «Άγιος έρωτας» αλλά και για τον χαρακτήρα της.

«Tracker»: Η σειρά που «σαρώνει» έρχεται στον ALPHA σε πρώτη τηλεοπτική προβολή

Μια από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες των τελευταίων ετών...

Έμυ Λιβανίου: «Δεν έχουμε καμία αποκατάσταση σχέσεων με τον πρώην σύζυγο μου,»

Στην κάμερα του «MEGA Καλημέρα» παραχώρησε συνέντευξη η Έμυ Λιβανίου και μίλησε για την ζωή της, τα παιδιά της, το διαζύγιο και για το αν θα επιστρέψι στην τηλεόραση.

«Παντρεύτηκα στα 25 μου, έχω τόση χαρά που είναι ο γιος μου 21 και η κόρη μου 19, δεν μετανιώνω τίποτα, νιώθω και εγώ νέα! Έχουμε τη δυνατότητα να πάμε ακόμα και σε ένα μπαράκι μαζί. Μακάρι να τα έκανα και στα 20 μου τα παιδιά. Το παιδί σε πάει μπροστά, δεν σε πάει ποτέ πίσω. Από διαζύγιο δεν πέθανε και κανείς, δεν έγινε και τίποτα.. Δεν έχουμε καμία αποκατάσταση σχέσεων με τον πρώην σύζυγο μου, άλλα δεν με έχει πάει πίσω το κακό διαζύγιο»,δήλωσε.

Για τα παιδιά της, η Έμυ Λιβανίου ανέφερε: «Όταν άφησα τον γιο μου στον Λονδίνο, μπήκα με αναφιλητά στα γενέθλια της φίλης μου, δεν με ξανακάλεσε σε πάρτι, της το έβγαλα από τη μύτη. Ξυπνάω καλά μόνη μου, έχω συμφιλιωθεί με αυτό, τώρα που τα παιδιά είναι μακριά, κάνω και ένα μεταπτυχιακό και επισκέπτομαι τα παιδιά μου συχνά στο Λονδίνο».

Για την τηλεόραση η Έμυ Λιβανίου είπε πως «Αν είχα κάποια ενδιαφέρουσα πρόταση θα επέστρεφα με χαρά στην τηλεόραση. Την αγαπώ την τηλεόραση, νιώθω ότι είμαι κομμάτι της. Κάποια στιγμή μου είχε πέσει ένα σκηνικό την ώρα του αέρα, συμβαίνουν αυτά».




spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στην πίστα με πρώην και νυν ανάμεσα στους θαμώνες

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η special guest live εμφάνιση που...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Αποδείξτε την αξία σας και ζητήστε την ανάλογη...






Μποζουκια Αθηνα