Γιώργος Μητρόπουλος: Ο πιτσιρικάς του Tik Tok που υποστηρίζει το τρίπτυχο πατρίς, θρησκεία, οικογένεια!

Όσοι παρακολουθείτε την πλατφόρμα του Tik Tok, σίγουρα τον γνωρίζετε!

Ο Γιώργος Μητρόπουλος, είναι από τους πρώτους Έλληνες Tik Tokers που έγιναν διάσημοι μέσα στην πλατφόρμα εν μέσω καραντίνας και κέρδισαν το κοινό. Βοηθάει όσους μπορεί αθόρυβα χωρίς τυμπανοκρουσίες και περιττά λόγια!

Αυτό που αρκετοί ίσως δε γνωρίζουν, είναι η αγάπη του Γιώργου για το τρίπτυχο πατρίς, θρησκεία, οικογένεια καθώς για την Ελληνική Λαϊκή μουσική! Σε ερώτηση της Espresso, ο Γιώργος Μητρόπουλος δήλωσε:

“Στις μέρες μας έχει χαθεί ο σεβασμός και η αξιοπρέπεια! Ο κόσμος οδεύει από το κακό στο χειρότερο και κανείς δεν κάνει κάτι, ώστε να σωθεί αυτή η κατάσταση και να ξυπνήσει ο κόσμος! Ζούμε με φίμωτρο και παρωπίδες ό,τι βγαίνει στη μόδα και ό,τι έρχεται από έξω το βάζουμε στη ζωή μας είτε είναι καλό είτε είναι κακό! Δοκιμασίες στο τικ τοκ από μικρά παιδιά που χάνουν τη ζωή τους κάνοντας challenge, ποιος θα κρατήσει περισσότερο την αναπνοή του ή θα περάσει τον δρόμο χωρίς να τον πατήσει αυτοκίνητο!

Ανούσια χορευτικά που σκοπό έχουν μόνο να προσβάλουν το γυναικείο σώμα και τη γυναίκα σαν ύπαρξη στην κοινωνία μέσα από trends τα οποία και αυτά προέρχονται από το εξωτερικό! Οι αξίες έχουν χαθεί πλέον & η νεολαία μεγαλώνει διαφορετικά και πολύ λάθος κατά την άποψη μου! Όλα ξεκινούν από το σπίτι!

Εγώ μικρός ξυπνούσα το πρωί έκανα την προσευχή μου και τον σταυρό μου, άκουγα τις συμβουλές των γονιών μου ασχέτως αν με ενοχλούσαν ή όχι και γαλουχήθηκα σωστά παίρνοντας την κατάλληλη ανατροφή από την οικογένεια μου! Βλέπω τα νέα παιδιά στην προεφηβική ηλικία αλλά ακόμα και σαν έφηβοι ή και μεγαλύτεροι που δε σέβονται τους γονείς τους, τους συνανθρώπους τους, τους κανόνες της κοινωνίας μας και ο κάθε ένας σκέφτεται πως θα πει ψέματα και πως θα δείξει μια ψεύτικη ζωή για να περάσει στον κόσμο ότι είναι «άνετος» «αληθινός» και «ανεξάρτητος» ενώ στην πραγματικότητα «θάβει» ο ένας τον άλλον! Η αγάπη και η αλήθεια και η ειλικρίνεια είναι κάτι που έχει χαθεί στις μέρες μας!

Όταν ένας άνθρωπος δεν έχει σωστή ανατροφή και δεν έχει έναν θεό να τον καθοδηγεί στη ζωή του, δεν ξέρει και δεν μπορεί να καταλάβει τι του γίνεται! Το μόνο που με απογοητεύει είναι ότι είμαστε στο έλεος του θεού και οι γενιές που έρχονται όσο μεγαλώνουν με λάθος πρότυπα έρχονται όλο και χειρότερες! Όλα ξεκινούν από το σπίτι!”

Σε κάθε του ευκαιρία στηρίζει εμπράκτως τον προσωπικό του φίλο & τραγουδιστή της καψούρας, Θοδωρή Βερλή!

Στο παρακάτω βίντεο ο Γιώργος βρίσκεται σε ζωντανή εμφάνιση του Θοδωρή Βερλή. Στην παρέα του, βρίσκεται και ο γνωστός τράπερ, Trannos.

https://www.tiktok.com/@mhtropoulos.west/video/7105526604176116997?_t=8T9npt43fzK&_r=1

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.