Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Η Καλομοίρα και η όλο νόημα ατάκα της για ενδεχόμενο comeback στη...

Για το ενδεχόμενο να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision...

Ανδρέας Λοβέρδος – Δήμητρα Σιγάλα: Είναι ζευγάρι!

Πολιτική και showbiz, όπως αποκαλύπτει σήμερα αποκλειστικά η «Espresso»,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Κυριακή 19 Μαΐου

ΚΡΙΟΣ: Εντάσεις και αντιθέσεις στον επαγγελματικό χώρο με συνεργάτες,...

Ψυχολόγος της ΕΛ.ΑΣ. σε σκάνδαλο «μαμούθ!»

Γυναίκα ψυχολόγος και μάλιστα αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας τέθηκε...

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Κυριακή 19 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ: Αυξάνεται αισθητά η δημιουργικότητα και η φαντασία σας, ενώ οι προτάσεις που θα δεχθείτε θα είναι πολλές και ενδιαφέρουσες. Διαχωρίστε ποιες είναι πιο κοντά σε αυτά που σας εκφράζουν και μετά επιλέξτε την καλύτερη για εσάς.

ΤΑΥΡΟΣ: Δείτε ξεκάθαρα πλέον ποιοι είναι πραγματικά στο πλευρό σας και ποιοι για δικό τους συμφέρον. Μην είστε ελαστικοί με αυτούς που σας πρόδωσαν αρκετές φορές στο παρελθόν και μην τους δώσετε άλλη ευκαιρία.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Έρχονται στην επιφάνεια λάθη και εξαπατήσεις που θα σας αγχώσουν, καθώς δεν είχατε υπολογίσει αυτό το ενδεχόμενο. Σκεφτείτε ότι ποτέ δεν είναι αργά να διορθώσετε ή να ξεκαθαρίσετε μεσοβέζικες καταστάσεις που σας ενοχλούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προσέξτε τα δικαιώματα που δίνετε ή θα σας δώσουν τα άτομα του περιβάλλοντός σας, γιατί μπορεί να προκληθούν μπερδέματα. Πρέπει να καταλάβετε ότι δεν ωφελεί σε τίποτα να τιμωρείτε τον εαυτό σας γι’ αυτά που κάνατε στο παρελθόν.

ΛΕΩΝ: Οι μηχανισμοί αυτοάμυνάς σας θα επιστρατευτούν και πρέπει να προσέξετε να μη στρέφονται σε κάποιον άλλον ούτε να δείχνεστε, γιατί θα προκαλέσετε τη ζήλια του και την ανάγκη του να σας περιορίσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αναδείξτε τις ικανότητες και τα ταλέντα σας, και παράλληλα πλησιάστε πρόσωπα που μπορεί να σας φανούν χρήσιμα. Περιοριστείτε τα σχέδια του παρόντος και του άμεσου μέλλοντος, και απαλλαγείτε από τις μεγάλες προσδοκίες.

ΖΥΓΟΣ: Εχετε στα χέρια σας σημαντικά ατού για να πετύχετε, να διαπραγματευτείτε και να κλείσετε συμφωνίες, ενώ πληροφορίες που θα πάρετε θα σας βοηθήσουν στα άμεσα σχέδιά σας. Η μέρα ευνοεί την προώθηση καινούργιων στόχων και φαίνεται ότι θα έχετε όλα τα μέσα για την υλοποίησή τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δεν είναι κακό να επιδιώξετε να διαλέξετε τα μέσα που θα αξιοποιήσουν τη φυσική σας γοητεία. Βελτιώνοντας την αισθητική σας θα μπορέσετε να εντυπωσιάσετε με μεγαλύτερη ευκολία εκείνα τα άτομα που έχετε βάλει στο στόχαστρό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Περιορίστε καταχρήσεις που θα επιβαρύνουν τον οργανισμό σας και βάλτε μια σειρά στις υποχρεώσεις που έχετε απέναντι σε συνεργάτες, ώστε να μη σας καταβάλει το άγχος και επηρεαστεί η ψυχολογική σας διάθεση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι ανάγκες και τα έξοδά σας έχουν αυξηθεί κατακόρυφα, άρα θα πρέπει να βρείτε νέους τρόπους κέρδους, κάτι που δεν θα σας είναι δύσκολο, καθώς οι προοπτικές να επιτύχετε κάτι καλύτερο στον οικονομικό σας τομέα θα είναι αρκετά καλές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η τύχη θα είναι μαζί σας για να επιλύσετε αρκετά από τα προβλήματα που σας απασχολούν έντονα τον τελευταίο καιρό, ενώ μια συνάντηση ή μια νέα γνωριμία θα σας ανανεώσει, θα σας βοηθήσει και θα σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη.

ΙΧΘΥΕΣ: Η διάσταση απόψεων με τον σύντροφό σας θα συνεχίζεται, ενώ διάφορες εκκρεμότητες θα σας προβληματίσουν έντονα και θα πρέπει να κατασταλάξετε σε κάποια πράγματα.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τατιάνα Μπλάτνικ – Γιώργος Μπαρμπαλιάς: Μόνο φίλοι ή μήπως κάτι παραπάνω;

Ο χρόνος μόνο θα δείξει τι πραγματικά παίζει στο...

Αχιλλέας Πλακίδας: Η κραυγή απόγνωσης του ιδιοκτήτη του γνωστού μπαρ στα Λαδάδικα

Υπό διωγμό φαίνεται πως είναι το υγιές επιχειρείν από...

Η Λίλιαν Αρχοντή ξαναβρήκε τον γιο της

Reunion για τη Λίλιαν Αρχοντή και τον τηλεοπτικό γιο...

Βραδινές περιπολίες για Ζουγανέλη και Συρίγο!

Ζευγάρια της showbiz σε νυχτερινές εξόδους. Η Κατερίνα Λιόλιου,...

Ο τρελός για τη Ζόζεφιν Νίνο ζητά επανασύνδεση

Ο Νίνο θέλει να επανασυνδεθεί με την Josephine, γι'...

Δημήτρης Αλεξανδρής: Αυτή είναι η σύζυγος του ηθοποιού

Μπορεί ο Ευθύμης Φαρμάκης στον «Σασμό» να έχασε τη...

Στο Μιλάνο για δουλειές και relax η Αθηνά Οικονομάκου

Στις 26 Απριλίου έγινε γνωστό ότι η Αθηνά Οικονομάκου...