Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου, 2025

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

Πόρισμα «βόμβα» για το θάνατο των Μαλένας – Ίριδας: Ασφυκτικοί θάνατοι από εγκληματικές ενέργειες

Εγκληματικές ενέργειες οδήγησαν σε ασφυκτικούς θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας, σύμφωνα με τα συμπεράσματα στα οποία κατέληξαν ο νυν προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών, Νίκος Καρακούκης, και ο πρώην επικεφαλής της ίδιας Υπηρεσίας, Νίκος Καλογριάς.

Οι δύο ιατροδικαστές, ανέλυσαν όλα τα προηγούμενα πορίσματα και σύμφωνα με πληροφορίες κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι οι θάνατοι οφείλονται σε εγκληματικές ενέργειες.

Μάλιστα στο πόρισμα που κατατέθηκε στο Ανθρωποκτονιών το πρωί της Δευτέρας (γύρω στις 10), αναλύουν πως το μοτίβο του δράστη ήταν το ίδιο και στα δύο εγκλήματα. Συγκεκριμένα ο δράστης προκάλεσε ασφυξία στα δυο κορίτσια της οικογένειας από την Πάτρα με αποτέλεσμα τους θανάτους.

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος της ιατροδικαστικής εταιρείας Γρηγόρης Λέων, μιλώντας στο OPEN το πρωί της Δευτέρας, τα δύο παιδιά είχαν σαφή αιτία θανάτου και σαφή μηχανισμό θανάτου που έδειχνε εγκληματική ενέργεια.

Υπενθυμίζεται ότι στις τοξικολογικές εξετάσεις των δύο κοριτσιών δεν είχε βρεθεί κάτι που να παραπέμπει σε θάνατο όμοιο με εκείνον της Τζωρτζίνας, η οποία έφυγε από τη ζωή μετά από χορήγηση μεγάλης ποσότητας κεταμίνης, που φέρεται να της χορήγησε η προφυλακισμένη μητέρα των κοριτσιών Ρούλα Πισπιρίγου.

Το πόρισμα που κατατέθηκε θεωρείται αδιαμφισβήτητο καθώς οι δύο κορυφαίοι ιατροδικαστές, δεν βασίστηκαν απλά στα προηγούμενα ευρήματα, αλλά για να έχουν μεγαλύτερη ασφάλεια και να είναι 100% δίκαιοι προχώρησαν σε επανέλεγχο όλων των ευρημάτων.

Επομένως, όλα τα ευρήματα τοξικολογικά και ιστολογικά έχουν επανελεγχθεί δεύτερη φορά. Μάλιστα αυτή ήταν η πρώτη φορά που έγινε τέτοιος επανέλεγχος στην Ελλάδα.

(Πληροφορίες από το Ethnos)

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος




Μποζουκια Αθηνα