Παραμένει στον ΑΝΤ1 ο Νίκος Ρογκάκος

Mε το άγχος της ενδεχόμενης προκήρυξης πρόωρων εθνικών εκλογών ο ενημερωτικός τομέας των καναλιών έχει πάρει… φωτιά και οι μεταγραφές δίνουν και παίρνουν. Στο πλαίσιο αυτό ο ΑΝΤ1 κατάφερε να κρατήσει στο δυναμικό του τον Νίκο Ρογκάκο. Πολλές είναι οι φήμες που κυκλοφόρησαν το τελευταίο διάστημα για το μέλλον της ενημερωτικής εκπομπής «Πρωινοί τύποι» το Σαββατοκύριακο στο κανάλι του Αμαρουσίου. Γεγονός είναι ότι η επιτυχημένη φετινή πορεία τους έφερε στους παρουσιαστές προτάσεις από άλλα κανάλια.

Όπως έχει ήδη γράψει η «Espresso», ο Παναγιώτης Στάθης θα μετακομίσει στο Open και στην καθημερινή πρωινή ενημερωτική εκπομπή του καναλιού, δίπλα στη δημοσιογράφο του καναλιού του Ιβάν Σαββίδη, Ευλαμπία Ρέβη. Τι έγινε, όμως, γύρω από το όνομα του Ρογκάκου και επιστήθιου φίλου του Γιώργου Παπαδάκη; Λέγεται ότι ο Σκάι τον διεκδίκησε, αλλά ο ΑΝΤ1 τελικά τον κράτησε στους κόλπους του, καθώς είναι δικό του παιδί και άνθρωπος εμπιστοσύνης.

Ο Ρογκάκος θα καλημερίζει τους τηλεθεατές του ΑΝΤ1 στις 9 π.μ. κάθε Σαββατοκύριακο και θα παίρνει lead in από τη Φαίη Μαυραγάνη. Μαζί του θα είναι η Ηρώ Ράντου, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο για ακόμα μία ανδρική παρουσία, με πολλές πιθανότητες να έχει ο Αντώνης Φουρλής.

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Γιώργος Λιάγκας: Η νέα πολυτελής κατοικία που απέκτησε στην Τήνο

Ο Γιώργος Λιάγκας φαίνεται πως δυναμώνει ακόμη περισσότερο τους...

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός της χώρας μας!

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε σε καλοκαιρινές διακοπές στην αγκαλιά του μπαμπά του δεν είναι άλλο από την

Το συγκινητικό μήνυμα της Χριστίνας Κουλουμπή για τον Κομπόγιωργα: «Πάντα ζωντανός μέσα μου»

Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών πριν από τρία χρόνια μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.