Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Αρης Σοϊλέδης: Στα πράσα με γοητευτική γυναίκα λίγο έπειτα από τον χωρισμό...

Τελικά ο Αρης Σοϊλέδης δεν μας «κάνει τον άγιο»,...

Η εισαγγελέας της Τοπαλούδη κατά του «Dr Covid» για τον θάνατο της...

Κρατάει χρόνια αυτό το χάλι στο Νοσοκομείο «Αττικόν»! Μετά...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για τη Δευτέρα 29 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Να είστε συγκρατημένοι στις αντιδράσεις σας και στα ξαφνικά...

Ιάκωβος Μυλωνάς: «Έχουμε πολλά παράσιτα και ποντίκια στον χώρο»

Γράφει έργα, σκηνοθετεί, κάνει παραγωγές, παίζει σε σίριαλ, ταινίες,...

Nεκρός 18χρονος στο Χαλάνδρι: Οδηγούσε χωρίς δίπλωμα και ζώνη

Η «κόντρα», με ιλιγγιώδη ταχύτητα, που έκανε με έναν φίλο του αποδείχθηκε μοιραία για έναν 18χρονο που οδηγούσε χωρίς δίπλωμα αλλά και χωρίς να φοράει ζώνη ασφαλείας στο Χαλάνδρι.

Από τη Νάντια Αλεξίου

Ξημερώνοντας η μέρα που θα έβλεπε τα αποτελέσματά του στις πανελλαδικές εξετάσεις, ο Παναγιώτης Κυριάκης έχασε τον έλεγχο επί της οδού Παπανικολή στο ρεύμα προς Κηφισιά και το όχημά του έπεσε με τόση σφοδρότητα σε ένα δέντρο, που το ξερίζωσε εντελώς!

Το μπλε αυτοκίνητο μάρκας Toyota Yaris στο οποίο επέβαινε ο 18χρονος μετατράπηκε σε άμορφη μάζα, από την οποία οι διασώστες απεγκλώβισαν νεκρό τον νεαρό, λίγο μετά τις 4 χθες τα ξημερώματα. Στο σημείο του δυστυχήματος έφτασαν και εννέα πυροσβέστες, που κατέβαλαν προσπάθεια να απεγκλωβίσουν τον 18χρονο από το κατεστραμμένο όχημα.

Όμως, ο νεαρός οδηγός ήταν ήδη νεκρός. Σε μικρή απόσταση, οι φίλοι του Παναγιώτη παρακολουθούσαν «παγωμένοι» τη θλιβερή κατάληξη του αυτοσχέδιου αγώνα. Ενας από αυτούς ήταν ο 19χρονος με τον οποίο έκανε «κόντρα», και συνελήφθη.

image 4

«Ξαφνικά, ακούσαμε ένα σπινιάρισμα στα 50 με 100 μέτρα τουλάχιστον και ένα μπαμ σαν βόμβα. Είδαμε το αμάξι καρφωμένο στο δέντρο, το παιδί με το κεφάλι κάτω. Πήγε κάποιος που γνωρίζει και είδε ότι το παιδί δεν είχε σφυγμό. Καταλάβαμε από την αρχή ότι είχε φύγει από τη ζωή» περιέγραψε αυτόπτης μάρτυρας.

Όπως διαπιστώθηκε, ο 18χρονος Παναγιώτης δεν διέθετε δίπλωμα οδήγησης, ενώ κατά την ανάσυρσή του από τη θέση του οδηγού διαπιστώθηκε ότι δεν φορούσε ούτε ζώνη ασφαλείας. Οπως προέκυψε από την εξέταση βίντεο που κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας και από μαρτυρίες, οι δύο φίλοι έκαναν κόντρα για να δουν ποιο αυτοκίνητο είναι ταχύτερο.

Οι αξιωματικοί του Β’ Τμήματος Τροχαίας Βορειοανατολικής Αττικής έχουν ορίσει πραγματογνώμονα διεύρυνσης τροχαίων ώστε να εξακριβώσουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τραγικό δυστύχημα. Στο πλαίσιο της προανάκρισης συνελήφθη ο 19χρονος φίλος του Παναγιώτη Κυριάκη, ο οποίος είναι αντιμέτωπος με το κακούργημα της επικίνδυνης οδήγησης που προκάλεσε τον θάνατο άλλου ανθρώπου, της συμμετοχής σε αυτοσχέδιους αγώνες, και παραπέμφθηκε σε τακτικό ανακριτή για να απολογηθεί.

Ο Παναγιώτης Κυριάκης, μοναχοπαίδι, μόλις είχε αποφοιτήσει από το λύκειο και περίμενε το μεσημέρι της Τρίτης τα αποτελέσματα των πανελλαδικών. Στόχος του ήταν να περάσει στη Λογιστική και να ακολουθήσει το επάγγελμα του πατέρα του, όμως η νεανική επιπολαιότητα και μια στιγμιαία παρόρμηση προκάλεσαν τον πρόωρο θάνατό του, βάζοντας τέρμα στα όνειρα του ιδίου και της οικογένειάς του.

«Ήθελε να ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα του, τα Οικονομικά. Το παιδί εγώ ήξερα ότι έπαιρνε το αμάξι του πατέρα του. Του άρεσαν τα αμάξια, του άρεσαν τα μηχανάκια. Πολύ καλό παιδί. Ήσυχο, ήρεμο και ευγενικό» είπε ο θείος του συντετριμμένος.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Αποκαλύψεις για τη «Μις ΗΠΑ» 2019 που έβαλε τέλος στη ζωή της!

Παγίδα θανάτου έγινε για την Τσέσλι Κριστ η στέψη...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...

Τζένη Λάττου: Η «απόδραση» της πρώην συντρόφου του Παντελίδη από τα αιματοβαμμένα χαλάσματα του Μαρόκο

Τον απόλυτο τρόμο στα φονικά Ρίχτερ που ισοπέδωσαν ολόκληρες...

Ο έρωτας της Mel B με ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτρια

Στον μεγάλο έρωτά της με ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτρια αναφέρθηκε...