Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Ενοχλημένος ο Γιώργος Αμούτζας μετά από ερώτηση για την προσωπική του ζωή

Ο Γιώργος Αμούτζας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@star» και...

O Γιώργος Παπαγεωργίου στο Game Time στέλνει διπλά χαμόγελα στα παιδιά με...

O Γιώργος Παπαγεωργίου στο Game Time στέλνει διπλά χαμόγελα στα...

Κέλλυ Κελεκίδου: Η φωνή της έγινε σύμμαχος των πρωταγωνιστριών της «Vaginahood» σε...

To δικό της λιθαράκι στην τεράστια προσπάθεια, υπέρ οργανώσεων προστασίας γυναικών, που κάνει η ομάδα της παράστασης «Vaginahood», θέλησε να βάλει η Κέλλυ Κελεκίδου.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Απαλλάχθηκε με βούλευμα ο Βασίλης Λεβέντης για την υπόθεση βιασμού της Γεωργίας Μπίκα

Απαλλάχθηκε με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης ο 27χρονος Βασίλης Λεβέντης, γόνος της ομώνυμης επιχειρηματικής οικογένειας της Coca-Cola, για την υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς σε δωμάτιο πολυτελούς ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη.

Το συμβούλιο απήλλαξε τον κατηγορούμενο για το αδίκημα των «γενετήσιων πράξεων χωρίς τη συναίνεση της παθούσας», κάνοντας δεκτή την απαλλακτική πρόταση της εισαγγελέως Πρωτοδικών Κυριακής Κλιάμπα. Με βάση το σύνολο των αποδεικτικών μέσων της δικογραφίας, τις καταθέσεις μαρτύρων και τα αποτελέσματα των εξετάσεων από τα Εργαστήρια Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας της Θεσσαλονίκης και της Βέρνης, η εισαγγελική λειτουργός είχε καταλήξει στο συμπέρασμα πως όσα κατέθεσε η εγκαλούσα «αποτελούν μυθεύματα και ασύστολα ψεύδη».

«Έπλασε μια ιστορία με ηρωίδα θύμα την ίδια, διανθίζοντάς την κάθε φορά κατά το δοκούν με χονδροειδέστατα ψεύδη, ώστε να προσδώσει μεγαλύτερη αληθοφάνεια στην περιγραφή των γεγονότων, παρουσιάζοντας τον εαυτό της ως θύμα βιασμού από τον κατηγορούμενο και όχι μόνον» είχε αναφέρει στην πρότασή της η εισαγγελέας.

Από την κύρια ανάκριση δεν επιβεβαιώθηκε η αρχική καταγγελία της κοπέλας περί ομαδικού βιασμού, ενώ μάρτυρες κατέθεσαν ότι την είδαν να ακολουθεί οικειοθελώς τον κατηγορούμενο. Στο ίδιο μήκος κύματος, οι δικαστές του συμβουλίου έκριναν ως ψευδή την καταγγελία της 24χρονης και για τον λόγο αυτόν της επιβάλλουν να καταβάλει τα δικαστικά έξοδα για την υπόθεση που απασχόλησε επί έξι μήνες τη Δικαιοσύνη.

Στην απολογία του στην ανακρίτρια ο 27χρονος Βασίλης Λεβέντης είχε αρνηθεί τις εις βάρος του κατηγορίες και είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Σχολιάζοντας το απαλλακτικό για τον πελάτη του βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ο δικηγόρος Δημήτρης Τσάκος δήλωσε:

«Ο εντολέας μου από την πρώτη στιγμή εξέφρασε την απόλυτη εμπιστοσύνη του στην ελληνική Δικαιοσύνη αναφορικά με την εξυφανθείσα εις βάρος του κατηγορία. Η Δικαιοσύνη απεφάνθη».

Από την πλευρά του ο δικηγόρος της Γεωργίας Μπίκα επιφυλάχθηκε να σχολιάσει την απαλλαγή του κατηγορουμένου, αφού μελετήσει το βούλευμα και το σκεπτικό της απόφασης των τριών δικαστών.

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Χώρισαν μια ανάσα από τα Χριστούγεννα – Αυλαία στη σχέση ζευγαριού της σόουμπιζ

Από κοινού αντιλήφθηκαν πως η σχέση ολοκληρώθηκε και αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Αγνώριστος ο ηθοποιός πριν από 34 χρόνια

Ο νεαρός της φωτογραφίας είναι καταξιωμένος ηθοποιός της χώρας μας. Τον αναγνωρίσατε;





Μποζουκια Αθηνα