Light: Υπονοούμενα ότι ο τσακωμός στήθηκε από τους διοργανωτές των MAD

Με ανάρτησή του στα social media άφησε να εννοηθεί ότι έστησαν το ξύλο για την τηλεθέαση.

Πριν από λίγες ημέρες, κατά την απονομή των βραβείων MAD, δυο τράπερ που είχαν από παλιά προσωπικές διαφορές, ο Snik και και ο Light χειροδίκησαν με αποτέλεσμα να προκύψει τεράστια αναστάτωση στην μουσική βραδιά, οι ίδιοι και οι παρέες τους να αποχωρήσουν και να σηκωθεί έντονο κύμα αντιδράσεων για τη συμπεριφορά τους, ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που καταδίκασαν το βίαιο περιστατικό.

light-snik-kontra-mpoynies

Ο τράπερ Light, που εξ αρχής είχε τονίσει πως οι διοργανωτές του MAD δεν έπρεπε να τον βάλουν κοντά στον άλλο τράπερ με τον οποίο είχε προηγούμενα, τον Snik, επέστρεψε με ένα story, στο οποίο σχολίασε την υψηλή τηλεθέαση που έκαναν τα βραβεία MAD, γράφοντας: “Ποιος είναι ο μοναδικός που επωφελήθηκε από όλο το τσίρκο τελικά; Μπράβο τα καταφέρατε πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια” προσθέτοντας ένα emoji με το κεφάλι ενός κλόουν.

Προφανώς και με την ανάρτησή του αυτή, θέλει να δείξει ότι υπεύθυνοι για τα δυσάρεστα γεγονότα της βραδιάς ήταν οι διοργανωτές που έστησαν αυτό το σκηνικό για να προκαλέσουν ντόρο γύρω από τα βραβεία που δεν πήγαιναν τόσο καλά σε απήχηση.

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...

Γιώργος Λιάγκας: Η νέα πολυτελής κατοικία που απέκτησε στην Τήνο

Ο Γιώργος Λιάγκας φαίνεται πως δυναμώνει ακόμη περισσότερο τους...

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Νίκος Συρίγος κατά Πασχάλη: «Είναι ντροπή αυτά που λέει»

Με έντονο τρόπο σχολίασε ο Νίκος Συρίγος στην εκπομπή...

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός της χώρας μας!

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε σε καλοκαιρινές διακοπές στην αγκαλιά του μπαμπά του δεν είναι άλλο από την

Το συγκινητικό μήνυμα της Χριστίνας Κουλουμπή για τον Κομπόγιωργα: «Πάντα ζωντανός μέσα μου»

Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών πριν από τρία χρόνια μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.