Ξάνθη: Τρία παιδιά έμειναν ορφανά και τώρα κάηκε το σπίτι τους

Δεν έχουν τέλος τα χτυπήματα της μοίρας για μια οικογένεια στην Ξάνθη, καθώς μόλις λίγους μήνες μετά τον θάνατο της μητέρας, ο πατέρας και τα τρία ανήλικα παιδιά του έμειναν στην κυριολεξία στον δρόμο, εξαιτίας πυρκαγιάς που ξέσπασε στο σπίτι όπου διέμεναν.

Οι φλόγες τύλιξαν τα ξημερώματα της Κυριακής το σπίτι της χαροκαμένης οικογένειας στα Μάγγανα της Ξάνθης και πλέον ο πατέρας και τα τρία παιδιά του δεν έχουν πού να μείνουν και τι να φορέσουν. Η φωτιά κατέστρεψε τη σκεπή, τις οικιακές συσκευές, προσωπικά αντικείμενα και ρούχα της οικογένειας. Στο σπίτι έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής με τέσσερα οχήματα και οκτώ άνδρες, οι οποίοι έδωσαν μάχη με τις φλόγες για ώρες, καταφέρνοντας τελικά να τις σβήσουν.

Από την πλευρά του ο εφημέριος του χωριού, πατέρας Κωνσταντίνος, απευθύνει έκκληση σε όλους τους πολίτες που έχουν τη δυνατότητα να συνδράμουν ώστε να μπορέσει η οικογένεια να σταθεί ξανά στα πόδια της μετά τη μεγάλη καταστροφή που τη βρήκε.
«Σήμερα τα ξημερώματα 10 Ιουλίου στην ενορία μας εκδηλώθηκε πυρκαγιά στη μονοκατοικία του συντοπίτη μας Χρήστου Μανώλογλου, με αποτέλεσμα να καταστραφούν η κεραμοσκεπή, τα προσωπικά αντικείμενα, ρουχισμός και όλες οι οικοσκευές.

Από θαύμα γλίτωσαν ο ίδιος και τα τρία του παιδιά, που πρόλαβαν και βγήκαν έξω. Οπως γνωρίζουμε, η συγκεκριμένη οικογένεια δοκιμάστηκε ακόμη μία φορά, αφού πριν από έξι μήνες έφυγε από τη ζωή η σύζυγος και μητέρα των παιδιών από καρκίνο. Ως εφημέριος κάνω θερμή παράκληση να προσφέρουμε όλοι ό,τι μπορούμε από το υστέρημά μας να βοηθήσουμε την οικογένεια» σημειώνει ο ίδιος στην έκκλησή του.

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Συντετριμμένη η Σταματίνα Τσιμτσιλή: Επισκέφθηκε τον Γιώργο Μυλωνάκη στον «Ευαγγελισμό»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή βρέθηκε στον «Ευαγγελισμό» για να σταθεί...

«Δευτερόλεπτα πριν πάθει το εγκεφαλικό ο Μυλωνάκης απάντησε σε μήνυμα της Μεσσαροπούλου λέγοντας…»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Δήμος Βερύκιος κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Happy Day» για την Τίνα Μεσσαροπούλου.

Τίνα Μεσσαροπούλου: Η αγωνία της για τον Γιώργο Μυλωνάκη – Αποχώρησε από το «Happy Day»

Η Τίνα Μεσσαροπούλου αποχώρησε το πρωί της Τετάρτης από...

Σοφία Χατζηπαντελή: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της

Οι πιο πρόσφατες αναρτήσεις της Σοφίας Χατζηπαντελή προκάλεσαν έντονη συζήτηση,...

Κεφαλονιά: «Ραγίζει» καρδιές η μητέρα της 19χρονης – «Η Μυρτώ μου θα έρθει σπίτι, δεν έφυγε»

Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της στο κέντρο του Αργοστολίου και κατέληξε λίγες ώρες αργότερα μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Δεν είναι σύντροφος αλλά ο γιος της – Γνωστή τραγουδίστρια ποζάρει αγκαλιά με τον Βαγγέλη της!

Η τραγουδίστρια πρόσφατα δημοσίευσε φωτογραφίες με τον γιο της να την κρατάει αγκαλιά και όπως βλέπετε αν δεν ξέραμε πως ήταν το παιδί της θα λέγαμε πως βρήκε νέο σύντροφο.

Η βαριά απώλεια που λύγισε τον Μικρούτσικο: «Χθες έπαθε ανακοπή…»

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος άνοιξε την καρδιά του στον αέρα...

Θρίλερ με την «κούκλα της πλατείας»!

Το όνομα «Μυρτώ» έρχεται ακόμα μία φορά να παγώσει...