Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

Κινέζος που για 28 ολόκληρα χρόνια ζούσε διπλωμένος στη μέση είδε τον…...

«Είμαι χαρούμενος, έχω ελπίδα» δήλωσε Κινέζος που πέρασε 28...

Πένθος για την Μπιζόγλη, «έχασε» τον πατέρα της

Πολύ στενόχωρο και δύσκολο θα είναι για την αγαπητή...

Η Σκορδά δεν βλέπει… μέλλον στον Σκάι

Η Σκορδά είναι το πρόσωπο που συγκεντρώνει το μεγαλύτερο...

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Δευτέρα 18 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ: Ίσως πρέπει να αποφασίσετε να διορθώσετε τα ελαττώματά σας και να αναπτύξετε τα προτερήματά σας, καθώς θα ευαισθητοποιείτε πολύ και θα δείτε τη ζωή με διαφορετικό τρόπο. Εκφράστε τις απόψεις σας άφοβα και μην κρύβεστε πίσω από το δάχτυλό σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Αποφύγετε τις προκαταλήψεις και φροντίστε να υπάρχει σύμπνοια στις κοινωνικές σχέσεις σας. Οι προοπτικές σας προωθούνται ευκολότερα από τη στιγμή που υπάρχει και αλληλοβοήθεια. Πλησιάστε έναν καλό φίλο σας με στοργική διάθεση και βοηθήστε τον.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Είναι προτιμότερο να δείξετε τον πραγματικό σας εαυτό και μην πνίγετε τα συναισθήματά σας μέσα σας. Θα νιώσετε λυτρωμένοι και απελευθερωμένοι, αν πάψετε να προσποιείστε. Πάρτε ενεργά μέρος στις εξελίξεις και μη μένετε απαθείς στα γεγονότα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι ανάγκες σας και οι επιθυμίες σας είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Αν θέλετε να πετύχετε κάτι καλύτερο, πρέπει να επανεξετάσετε τις προτεραιότητες που έχετε θέσει. Με τη βοήθεια της διαίσθησής σας θα δείτε πως όλα πηγαίνουν προς το καλύτερο.

ΛΕΩΝ: Αρχίζει να αναπτύσσεται αμοιβαία εμπιστοσύνη στις υποθέσεις που σας απασχολούν. Απαλλαγείτε από πιέσεις και πολλά για τα οποία μοχθούσατε θα πάρουν τον δρόμο τους. Για να έρθετε σε ισορροπία φροντίστε να καλύψετε τις αισθηματικές ανάγκες σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ορισμένες συνθήκες θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε σε νέες κατακτήσεις, ενώ οι επαγγελματικές και οι προσωπικές σας σχέσεις αποκτούν ιδιαίτερη βαρύτητα. Μην κολλάτε στα ίδια και τα ίδια, ενώ μπορείτε να ανοίξετε νέους ορίζοντες στη ζωή σας.

ΖΥΓΟΣ: Δημιουργήστε νέες φιλίες και εμπιστευτείτε τις επαφές σας. Με όσους ήδη συναναστρέφεστε μην κοιτάτε αυτά που σας χωρίζουν, αλλά αυτά που σας ενώνουν. Είστε τόσο δοτικοί με τα δικά σας πρόσωπα που καταφέρνετε στο τέλος να ξεχνάτε τον εαυτό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κοιτάξτε μήπως δίνετε έμφαση σε ορισμένα άχρηστα πράγματα και εξετάζετε επιφανειακά τις υποθέσεις σας. Ψάξτε λίγο περισσότερο για να δείτε σε τι φταίτε κι εσείς. Κρατήστε μακριά πρόσωπα από το παρελθόν που προσπαθούν να μπουν στη σχέση σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κρατήστε στεγανά και μη διακινδυνεύετε τα κεκτημένα σας. Μπορείτε να κάνετε επαναστατικές αλλαγές, όμως μην αιφνιδιάσετε το περιβάλλον σας με παράτολμες κινήσεις. Για να μην μπλέξετε άσχημα και βρεθείτε εκτεθειμένοι πρέπει να προσέξετε τις εξαπατήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προσπαθήστε να βάλετε μια τάξη στη ζωή σας, γιατί απ’ ό,τι φαίνεται, επικρατεί αταξία στις σχέσεις σας και θα πρέπει να κάνετε σωστές εξηγήσεις για τα κοινά σας θέματα. Αν υπάρχουν νομικές εκκρεμότητες που σας αγχώνουν, τακτοποιήστε τις άμεσα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αναλάβετε ο καθένας τις υποχρεώσεις του με έναν πιο διασκεδαστικό τρόπο. Είναι ανιαρό και κουραστικό να σκέφτεστε συνέχεια τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνετε. Ορισμένες αλλαγές στον εργασιακό χώρο θα σας δώσουν τις ευκαιρίες να εξελιχτείτε.

ΙΧΘΥΕΣ: Για να αναπτύξετε τη δημιουργικότητά σας χρειάζεται να κάνετε οικονομία χρόνου και δυνάμεων. Η εμπιστοσύνη στις σχέσεις σας θα σας απαλλάξει από την αγωνία να έχετε τα πάντα υπό έλεγχο. Μην επιτρέψετε σε επιτηδείους να εκμεταλλεύονται τη θέση σας.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...

«TV Queen»: Το νέο ξινό φρούτο που σερβίρει στο Open ο Νίκος Κοκλώνης

Aυτό το ριάλιτι δίχως άλλο μόνο ο... Μένιος Φουρθιώτης...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Ιωσήφ αντικρίζει πρώτη φορά τον Σίμο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

Στο Vault η Καβογιάννη, παρέα με την «Καβογιάννη»

Την παράσταση «Elizadeth», σε διασκευή και σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά,...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Νίκος Ορφανός: Πατέρας για δεύτερη φορά – Γέννησε η σύζυγός του

Γονείς για δεύτερη φορά έγιναν ο Νίκος Ορφανός και...