Η Δέσποινα Βανδή με αέρινη εμφάνιση στη Γλυφάδα με τη κόρη της, Μελίνα

Η Δέσποινα Βανδή βγήκε βόλτα στη Γλυφάδα με τη κόρη της, Μελίνα.

Λίγες ημέρες μετά την αποφοίτηση της δεσποινίδας Νικολαΐδη μαμά και κόρη έκαναν βόλτες στα μαγαζιά. Η τραγουδίστρια αμακιγιάριστη φορώντας κοντό, τζιν σορτς που αναδείκνυε τη καλλίγραμμη σιλουέτα της με τη κόρη στο πλευρό της που όσο μεγαλώνει της μοιάζει πολύ. Η Μελίνα προσέχει τη διατροφή της και γυμνάζεται συστηματικά.

«Εγώ ήμουν κορίτσι της Φιλοσοφικής, όχι της νύχτας. Σκέψου, flat παπούτσια. Ποιος; Εγώ! Δεν υπήρχε καν στο μυαλό μου η ιδέα, η φιλοδοξία να γίνω τραγουδίστρια. Έκανα απλώς κάτι με αγάπη κι αυτό το κάτι μου έδινε πάρα πολλή χαρά. Για πολλά χρόνια –τα χρόνια της μεγάλης επιτυχίας- δεν απολάμβανα τα πράγματα όπως θα έπρεπε να τα απολαύσω.  Έτρεχαν όλα γύρω μου με ιλιγγιώδη ταχύτητα κι εγώ έτρεχα να τα προλάβω.

Μοιραία ασχολούμουν με τα σωστά αλλά και με πολλά λάθος πράγματα, όπως, για παράδειγμα, με την εξωτερική μου εμφάνιση ή ό,τι γραφόταν στον Τύπο για μένα. Με φήμες που με στενοχωρούσαν πολύ και δεν μπορούσα να αλλάξω. Ήταν ένα αίσθημα πιεστικό. Με πίκραινε το ότι κάποιοι με παρουσίαζαν σαν τέρας», είχε πει σε συνέντευξή της.

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε μαμά και κόρη στη βόλτα της και σας εξασφάλισε αρκετές λήψεις.

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Οι «επώνυμοι» της σόουμπιζ βολτάρουν στο κέντρο της Αθήνας

Ο φωτογραφικός φακός του Espressonews.gr κατέβηκε στο κέντρο της Αθήνας και απαθανάτισε πολλά γνωστά πρόσωπα της σόουμπιζ.

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!